Dania przejmuje pałeczke i będzie prezydowac w Unii...

Dania przejmuje pałeczke i będzie prezydowac w Unii Europejskiej. Duńczycy nie chcieli przejać euro tak jak nasi politycy pchaja nas żebysmy przejęli ta monetę.Oczywiscie Dania będzie marginezowana przez kraje, ktore przejęly Euro. Należy jednak podziwiac ten mały kraj o niecalych 6ciu milionach mieszkanców, ze nie ugiąl sie naciskom krajów przewodzących jak Francja i Niemcy. Dunczycy też nie chca uczestniczyć w systemie obronnym europejskim. Wcale zle na tym nie wychodzą. Dzieki temu nie ma rownież wielkich pozyczek jak kraje z monetą europejska. Widać, ze rzad centro-lewicowy coś niecos myśli.

4 komentarze

antydziałkowiec

Na tym polega niepodległość i wolność ,a nie podlizywamie się Angeli kolaborujacej pod stołem z Putinem , jak Ribentrop z Mołotowem .Anglia już pokazała Angeli gest Kozakiewicza , a rękę szykują juz skandynawowie .

5 4
ID:36196

mistrzcietejriposty

@antydzialkowiec - z tym pakyem Ribbentrop - Molotow to troche histeryzujeszs, ale to fakt ze na aktulny czas i status majatkowy naszego spoleczenstwa to Euro jest nam potrzebne jak swini siodło

2 0
ID:36209

antydziałkowiec

Sufler się juz jąka ...antyrolniku -pytałem o twój recznik i mydło -przydadzą ci się z pewnością ...

1 1
ID:36212

mistrzcietejriposty

jesli to bylo do mnie to... masz problemy ze wzrokiem ... okulista sie klania - mi daleko do pogladow @antyrolnika

0 0
ID:36223

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA