tak wygląda wizerunek włocławskiej platformy senator...

tak wygląda wizerunek włocławskiej platformy senator Person i drugi pan poseł widoczni na meczach Anwilu , pani Kopaczewska leczy się po bolesnym upadku i to gdzie na schodach dworcowych, Kopyść wszędzie obecny chwali się ,że ma zamiar pracować nawet do osiemdziesiątego roku życia no nic dziwnego bo niedoszły poseł pan Dąbrowski jest jego szoferem czytaj kierowcą a nie żadnym kierownikiem Urzędu Marszałkowsiego to mi kariera polityczna...

3 komentarze

antydziałkowiec

aaaa- a właśnie ta pani wróciła do włocławskiej nadzorowanej przez siebie służby zdrowia(i oddala pieniadze za karetkę) ,czy,, bawi za granicą'' ...powiatu ?

4 2
ID:36471

pietreq

Mnie akurat niewiele interesuje życie prywatne polityków i plotki na ich temat. To raczej dla kobiet może być ciekawe spędzanie czasu. Nawet nie jest najważniejsze do jakiej partii kto należy, lecz tylko to, jaki ma wpływ na moje życie jego działalność polityczna. Przede wszystkim interesuję się jak głosują parlamentarzyści. Jest fajna stronka, na której można zobaczyć jak głosują posłowie. Mam prawo o tym wiedzieć. Fakt, że w PO większość podporządkowuje się dyktaturze premiera bardziej niż posłowie w innych partiach swoim szefom. A niby taka liberalna partia miała być. Ja od dawna wiem, że to partia socjalistyczna podobnie jak PIS, lecz ci ostatni się z tym nie kryją i nie udają liberałów. Może kiedyś, jak naród zmądrzeje doczekam się prawdziwej prawicowej partii w Parlamencie.

0 3
ID:36473

Adam

Prawica ? Prawica prawdziwa już jest od lat i co ? wszedzie kryzys. Co wyrządzila prawica ? Brod, smród i ubóstwo.

3 2
ID:36474

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA