120 tys. zł na weekendowe wyjazdy...

120 tys. zł na weekendowe wyjazdy premiera

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-120-tys-zl-na-weekendowe-wyjazdy-premiera-do-domu,nId,429813

a tak krzyczeli na poprzedniego prezydenta (jak do Juraty latał, a Gdańsk równie "blisko...), media taką nagonkę zrobiły, a ten to samo (mimo iz na początku mydlił nam oczy i nawet latał rejsowymi)

punkt widzenia zależy od siedzenia
nikt tak nie kłąmie ładnie w mediach jak po, nikt

10 komentarzy

ben Jakov

Trzeba było zostać premierem, byś teraz nie biadolił...

3 9
ID:36811

ozon

czytam te roznosci i dochodze do wniosku,ze jednak tesknota do socjalizmu jest w naszym spoleczenstwie wielka. O co chodzi? Dlaczego nie widzicie ze taki minister czy premier ma NIENORMOWANY czas pracy i wtedy to ok?Nie zamyka biurka o 16 tej i tru do domku czy na piwko. Jakos tego nie zazdroscicie. Ludzie kazdy moze zostac premierem czy ministrem wiec doROBOTY.

1 9
ID:36815

bam

ludzie, naprawdę wam nie przeszkadza marnotrawienie naszej forsy naszego biednego kraju na takie bzdury? No chyba, że tak. Nie dziwie się więc że politycy nas tak okradają i taki pożytek robią z naszych ciężko wypracowanych pieniędzy. W końcu większości to pasuje, mają przyzwolenie społeczne na dziadostwo.

4 0
ID:36836

antydziałkowiec

Bam -owce jeszcze udają ,że strzyżenie sprawia im przyjemność a propaganda jest takim ,,usypiaczem czujności wyborców''.Wąż zanim sparaliżuje jadem ofiarę to wcześniej udaje ,że ofiara go nie interesuje podobnie jest z politykierami .Oni z kolei wmawiają nam ,że okradają nas dla naszego dobra a my mamy się z tego cieszyć .

1 1
ID:36838

Soldier

OZON haha rozbawiłeś mnie do łez ty bełkotem...

2 0
ID:36872

ozon

juz tu padlo ode mnie zdanie ,ze smiech to zdrowie choc po wpisach to raczej ponuraki tu przewaznie a jezeli jeszcze lzy to masz dwa w jednym bo oczeta czyszcza sie przez lzy ..ale na wdziecznosc nie licze to byl bonus dla Ciebie,.

0 3
ID:36902

swojak

@~ozon: Litery polskie nie są ci znane a mędrca palisz

3 0
ID:36913

ozon

A esemesy jak oiszesz?Toz to ta sama zasada a gimnastyka szarych komorek przyda sie . Jak za trudne to nie czytaj musu nie ma. Na medrca jestem ciut w niedpowiednim wieku ale jak mowisz ,ze zasluguje na takie wyroznienie to cieszy mnie to i zycze Ci aby ktos kiedys Ciebie tak skomplementowal....Powodzenia

0 3
ID:36920

Soldier

@~ozon: wiesz gdzie mam twoje bonusy ?.. w głębokim poważaniu, a twoja głupota po prostu poraża ;)

0 0
ID:36945

antydziałkowiec

Soldier idzie na calość jak ,,konsument'' napojów wyskokowych w bramie ...na Tumskiej , a z ,,takim ''poziomem dyskusja sie kończy ...

0 0
ID:36958

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA