Co drodzy internauci Sądzicie o ACTA niemoże tak być...

Co drodzy internauci Sądzicie o ACTA niemoże tak być żeby ostatnie niezależne żródło jakim jest internet było w jakikolwiek sposób ograniczone czy też cenzurowane.....krótko mówiąc Rząd nam funduje powrót do PRL tyle że w sieci.

12 komentarzy

tomek.l

Kolejny sposób na robienie z nas głupoli ograniczonych do poprawnych przekazów.

5 0
ID:36972

Zibi.

Takie akcje czesto służby specjalne czesto realizują na zlecenie rzadu celem wprowadzenia ograniczenia wolności. Tym razem padło na Internet. Nierz rząd lepiej pilnuje swoich serwerów a nie zabiera się za cały internet.

7 0
ID:36973

antydziałkowiec

A ja myśle ,że tu chodzi bardziej o,, zamkniecie ust'' takim jak WIKILEAKS ,którzy ujawniają plany ,przekręty i szwindle ,,światowych demokratów pod dyrekcją USA'' , a przy pomocy ,,demkracji zachodniej'' jak w przypadku dostarczania broni i pieniędzy Talibom przez Francuzów i Włochów ...

4 3
ID:36976

koneser

antydziałkowiec - też mi się tak wydaje, nie wiem czemu ktos dał minusa. Tu nie chodzi tylko o to że nie będzie mozna ściagać plików...

1 0
ID:36980

koneser

antydziałkowiec - też mi się tak wydaje, nie wiem czemu ktos dał minusa. Tu nie chodzi tylko o to że nie będzie mozna ściagać plików...

1 0
ID:36981

antydziałkowiec

Nieśmiało zwracam uwagę ,że ta akcja USA odbywa się w czasie przygotowań do kolejnego ,,pokojowego ataku ''na Iran a z inf dostępnych w necie hakerzy już siedza na serwerach ,,Israela'' , dochodzi do tego fakt jednoczenia sie hakerów z krajów arabskich a tam mądrych informatyków nie brakuje .

2 2
ID:36984

Zibi.

Może nie chodzi o wybitnych informatyków z krajów arabskich bo tam ich jest jak na lekarstwo, ale zwracam uwagę na kraje islamskie czyli w cześci Indie i cała Indonezja a tam jest bardzo dużo szalenie uzdolnionych informatyków ;-) Kończy się hegemonia USA. Przypomina to upadek Zjednoczonego Królestwa. Historia zatoczyła wielkie koło.

2 0
ID:36987

antydziałkowiec

Najgorsze jest to ,że polskie pieski tańczą tak jak im barak zagra -pod dyktando ,choć są państwa ,które zdecydowanie się od takiej narzuconej formy cenzurowania internetu odcięły. Bo albo jest demokracja ,albo...tak jak mówi Korwin Mikke ,,złodziejska du......kracja '' .Ze zdumioeniem coraz częściej przyznaję rację takiemu stanowisku .

1 2
ID:37000

Soldier

Te zakichane ..... z warszawy chcą nam po prostu wszystko narzucić.. nie dajmy się Polacy!

0 0
ID:37004

olo...

ja tam nie jestem aż tak zły jak muszą być teraz wyborcy PO chcieli zmian no to mają a przy okazji dzięki nim i my tylko czy teraz sie do tego będą przyznawać na kogo oddali swój głos.... aha zanim zostane zmieszany z błotem niegłosowałem na Pis.

2 0
ID:37008

sportowiec

Szkoda, że żaden z Szanownych Dyskutantów nie splamił się przeczytaniem umowy. Wasze wpisy rzypominają mi protest dziennikarzy sprzed kilku lat, kiedy to popierając rzekomo przesladowanego kolegę zamykali się w klatkach. Okazało się, że ten kolega opluwał niewinnego człowieka, a później mimo wyroku sądu odmiwił przeprosin i za to poszedł do pierdla. A wszystkim oburzonym radzę przeczytać wypowiedź Hołdysa (trudno go posądzać o sympatie do jakiejś partii) w sprawie ACTA i przemyśleć.

0 3
ID:37043

antydziałkowiec

Sportowcu- o której umowie mówisz -o tej ,którą referuje minister ,czy o tej ,która będzie podpisywana ? Bo w tej sprawie na TVN pan minister ,,raczył się plątać w zeznaniach '' i stwierdził ,że ,,szczegółowych określeń nie ma teraz w pamieci'' -czyli coś jest na rzeczy ...skoro hakerzy protestują a pan minister się gubi .

2 1
ID:37047

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA