W CAŁEJ POLSCE PROTESTY przeciwko złodziejskim cenom paliw...

W CAŁEJ POLSCE PROTESTY przeciwko złodziejskim cenom paliw -a we Włocłwaku ----CISZA --- ,czyli bogate miasto i wszystkim te ceny pasują ? Czyli 250 Euro miesięcznie i 6 złotych(!) za litr benzyny włocławiaków jeszcze nie przeraża? Dziwne ?

15 komentarzy

Olo

Ty Antydziałkowiec znów piszesz bzdury.Przełącz się na odbiór Radia MARYJA.

6 7
ID:37007

Soldier

Antydziałkowiec jak tak mądrujesz to zorganizuj jakiś protest a nie jesteś mocny tylko w gębie ;)

7 3
ID:37009

antekbosy

Japonia tak jak i Niemcy -- są dalej okupowane przez USA -- i wszelkie kombinacje tu nie pomogą . A tymczasem włoscy konsumenci protestują przeciwko wysokim cenom. ... Otóż chcą, aby rząd wziął się za poważną kontrolę cen.

2 2
ID:37010

antydziałkowiec

Sami bogacze- szczekacze się odzywają ale ....pożyjemy ,zobaczymy jaki wam wasz idol prezent zafunduje ...a już ,,myśli'' nad tym intensywnie ...

3 7
ID:37018

Soldier

@~antydziałkowiec: Tak się składa że jak na razie to tylko ty odszczekujesz te swoje "mądrości",i tu pewnie cie zaskoczę nie popieram PO.

5 2
ID:37022

sportowiec

Pisałem już wielokrotnie, że należy wreszcie zrozumieć, iż Polska to biedny (prawie najbiedniejszy) kraj w Europie. I nie sadzić się na wydatki na które nas nie stać. Czasy Mickiewicza minęły i teraz zamiary należy mierzyć na siły - nie odwrotnie. Połowa właścicieli samochodów w Polsce ma je bez podstaw ekonomicznych i tak naprawdę bez potrzeby. Nie stać Cię - nie kupuj. A Ciebie Antydziałkowcu zapraszam do protestu w sprawie wysokich cen kawioru. Kurcze ,dlaczego nie mogę jeść go codziennie? A za pensję cztery razy mniej słoiczków niż Niemiec! Skandal.

0 1
ID:37030

antydziałkowiec

Soldier - to znaczy ,ze przeszedłeś do TEJ grupy jajogłowych wyborców ,która na platformersów głosowała ,a teraz ,,gryzie pazury'' i utyskuje -,,co my zrobilim najlepszego ''? Dopytuję bez aluzji....

2 4
ID:37034

Swój

za to ty antydziałkowiec masz coś z nurka - i nie krytykuj innych

2 1
ID:37036

antydziałkowiec

,,No '' pomyśle nad tym ,,no''ale chyba się mylisz ,,nobo '' cechą czlowieka myślacego jest posiadanie ,,swoich'' pogladów- ,,no nie'' ?

2 3
ID:37041

Soldier

@~antydziałkowiec: Już ci odpowiadam :) Nie poszedłem na wybory bo mam zasadę, że na takich nie głosuję ;) Nie będę przykładał ręki do procederu okradania polaków, wiec tak się składa że jak zwykle twoje rozkminy są nietrafne. No to teraz ty się pochwal na kogo swój głos oddałeś, jeżeli oczywiście masz odwagę w co powątpiewam ;)

2 0
ID:37054

Kmicic

Halo bo nie jestem w temacie (chwilowo bylem zajety obrona swietnej panienki)- to PO rzadzi we Wloclawku? Jak wyjezdzalem dwadziescia lat temu rzadzila PZPR

2 0
ID:37058

dzonny_killer

@~Kmicic: niestety komuchy nadal u władzy... :p

1 1
ID:37062

antydziałkowiec

Soldier -ja niestety też ,,zgrzeszyłem ''i nie znalazlem takich których kłamstwa byłyby mnie w stanie przekonać , jak to ,,uczyniły'' poprzednim razem ,tak więc jesteśmy obaj ,,grzesznikami'', ale świadomymi w przeciwieństwie do tych ,którzy chyba nieświadomie wybrali ,,obecnienampanujacych '' krętaczy . A teraz chcę przeczytać jak ,, ty odważnie powątpiewasz i się chwalisz ''....

1 2
ID:37075

Soldier

@~antydziałkowiec: Twoja zatruta strzała chybiła ;)

2 1
ID:37081

antydziałkowiec

Soldier -ogonek pod sobą schowaleś ?...

0 0
ID:37113

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA