Miesiąc temu kupiłam obuwie w sklepie M.... na rogu Placu...

Miesiąc temu kupiłam obuwie w sklepie M.... na rogu Placu Wolności.Wytrzymały mi zaledwie trzy tygodnie,po czym oddałam na reklamację. W ciągu 14 dni nie rozpatrzyli mojego wniosku. Stawiłam się dwa dni później, gdzie było napisane, że buty podlegają wymianie, bo nie nadają się na naprawę. Nie posiadali mojego numeru i tym samym nie chcieli zwrócić mi gotówki, tylko dali dwa miesiące na wybranie innego modelu. Jeśli bym nie skorzystała, to buty jak i pieniążki przepadłyby. Obie Panie (jedna czarna,która nazwała mnie "smarkulą" a miała może ze dwa lata więcej ode mnie id ruga blondynka, wcale nie przyjemniejsza) potraktowały klienta jak śmiecia.Ten sklep nie posiada żadnej książki zażaleń klienta, bo uważają, ze takie coś nie jest potrzebne i obie sprzedawczynie nie chciały przy mnie zadzwonić do kierownika, co mają dalej zrobić,tylko zaoferowały mi poczekać dwa, trzy dni na przyjazd mojego numeru, tego samego modelu obuwia. Rozmowy z kierownikiem nie są przeprowadzane na sklepie przy kliencie, tylko jak stwierdzili, mogą rozmawiać tylko osobiście na zapleczu, co jest bardzo śmieszne. Po godzinnej nerwówce, na niby dzwoniąc do kierownika zwróciły mi gotówkę. hehe a jednak można szybko załatwić sprawę :) Uprzedzam wszystkich którzy będą mieli ochotę zrobić tam jakiś zakup.

5 komentarzy

swojak

Rany ty to masz z tymi butami .To już chyba trzeci rok u Chińczyków kupujesz i nic nie zrozumiałaś. A Kaloryfer ci tyle tłumaczył.

8 2
ID:37012

antydziałkowiec

A ,,swojak '' jak zwykle ,,swoje ''wie ,,no nie'' ? ...a takich kanciarskich sklepów obuwniczych jest we Włocławku więcej -chćby znzna marka we W...... sprzedająca chińskie rozpadające sie podróbki (filia z Bydgoszczy) ,czy podobni naciągacze w markecie R... "M-M". Co robi inspekcja handlowa, dlaczego pozwala na takie oszukańcze praktyki i nie przestrzeganie ustawy konsumenckiej !

5 3
ID:37017

Stacha

Kupiłaś tanie buty to nie narzekaj na jakość. Coś za coś- w tym sklepie śmierdzi na odległość chińszczyzną.

2 1
ID:37038

szuja

@~antydziałkowiec: reinkarnacja???

3 1
ID:37040

dzonny_killer

oto jest... Pytanie... :p

1 0
ID:37063

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA