Czy nasi superinteligentni politycy dadzą sie wciągnać w...

Czy nasi superinteligentni politycy dadzą sie wciągnać w ewentualna wojnę z Iranem pod pretekstem, ze produkuje broń nuklearna ? Smieszne wszystkie kraje wokól mają bron nuklearną szczegolnie te, które chca dać nauczke Iranowi. Jak długo ludnosć bedzie znosić manewry mafijne polityków ?

6 komentarzy

antekbosy

Fundacja LEX NOSTRA wystąpiła do Prokuratora Generalnego z wnioskiem o wznowienie śledztwa i zbadanie kolejnego skandalu w białostockiej prokuraturze.

1 0
ID:37085

antydziałkowiec

Oni juz nadstawiają plecy do poklepywania i są za a nawet przeciw tak jak w Afganistanie pod warunkiem ,że ich dzieci będa mogły na koszt polskich podatników studiować na uczelniach amerykańskich ... Nazwiska zainteresowanych trzeba wymieniać ?

3 1
ID:37110

antekbosy

Różo wiem jak się czujesz i dla mnie takie życie jakby w dwóch światach było trudne. Nie dałam rady i w końcu podjęłam decyzję, ze dłużej tak nie potrafię........albo..albo i doszło do separacji.

1 0
ID:37124

antydziałkowiec

podobno jak zimno w nogi to i rozum nie działa jak należy ,a najłatwiej o taki stan w czasie chodzenia boso po betonie ...

1 1
ID:37143

antekbosy

Zainteresowanie udziałem w maratonach i półmaratonach utrzymuje się na wysokim poziomie, ale liczne przypadki zatrzymania akcji serca u maratończyków wywołały debatę na temat bezpieczeństwa biegów długodystansowych.

0 0
ID:37176

antydziałkowiec

.......................Debata doprowadziła do zakazu starów w maratonach na boso i... bez głowy . Z tego obowiązku zwolnieni są tylko po znajomości polityczni klakierzy....

0 0
ID:37196

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA