Czy Włocławianie przyłączają się do - protestu...

Czy Włocławianie przyłączają się do - protestu przeciwko wysokim cenom paliwa? Czy organizowana jest jakaś akcja?

6 komentarzy

ozon

Ja rozumie ,ze ceny paliwa wkurzaja,ze odbija sie to na innych cenach bo transport ale na litosc boska NIE ma Przymusu jezdzenia samochodem??? Chcesz zaoszczedzic to po przyslowiwe zapalki nie jedz samochodem poprostu. Dla zdrowia ruszac sie troche.... ja niniejszym to czynie....a protest i tak nic nie da. Uwazam ze gdyby w CALYM kraju takowy zorganizowac to moze szefowie paliwowi zastanowili by sie ?? ale watpie.

2 5
ID:37093

he

@ozon ...a umiesz Ty czytac? Pytanie bylo - czy we Wloclawku jest cos organizowane? A nie kto i po co jezdzi autem.

9 1
ID:37098

ozon

HE! Przylro .ze nie czytasz ze zrozumieniem no ale i tacy trafiaja sie bo nikt nie jest doskonaly...ja tez!

2 5
ID:37099

szuja

@~ozon: Tym razem popieram cię w całej lycrowości. Ale kochaj litery polskie. Chyba beta wulgaris nie jesteś i łapiesz.

1 5
ID:37102

ozon

Lapie lapie ale nie znosze jak mi sie cos narzuca,. a tak na marginesie to poki co jest WOLNOSC w necie co? Mysle,ze aluzje "panial"? To po rusku gdyby byl klopot z odczytaniem droga? szujo czy moze "drogi" szujo????

1 2
ID:37106

antydziałkowiec

Włocławianie sa tak bogaci ,że te ceny paliw nie dziwią , a to znak dla ,,postronnych obserwatorów'' ,ze mozna jeszcze podnieśc ceny ...

3 0
ID:37109

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA