Kto z forumowiczow jest zorientowany o czym mowi tzw Karta...

Kto z forumowiczow jest zorientowany o czym mowi tzw Karta Praw Podstawowych???? Radze poczytac ,pomyslec i moze wtedy pewne sprawy stana sie dla niektorych jasniejsze! Mozna wowczas podyskutowac .... Dwadziescia lat to duzo w zyciu czlowieka ale nie panstwa przeciez wiec troche cierpliwosci.. a w KPP wiele cennych i tzw zywotnych dla nas spraw jest zawartych.....

6 komentarzy

antydziałkowiec

Ozon -napisz gdzie tego szukać w necie . Nich wszyscy czytają , bo znów jakiś poprawnie myślacy(jak wódz) napisze ,że to twoje chore wymysły .

3 2
ID:37116

ozon

A czytales Traktat Lizbonski? Szukajcie a znajdziecie.... ja dokument mam z innego zrodla nie z netu a poza tym nie jest to dokument tajny lamane przez poufne wiec gdzies sobie na stronach wisi a jak nie poslij meila do MSZ lub do Kancelarii Premiera... troche operatywnosci....

0 0
ID:37174

ozon

...i jeszcze jedna propozycja> Zglos sie do posla Zbonikowskiego no kto jak kto ale On powinien udzielic Ci informacji ba, podyskutowac ze zwolennikiem PisU na ten WAZNY temat to raz a dwa sa europoslowie ktorzy jeszcze blizej wiedzy siedza ....moze cos tam cos tam powiedza swojemu elektoratowi....

0 0
ID:37191

antydziałkowiec

A jednak czujesz blusa do politycznych bankrutów .....

0 0
ID:37195

ozon

Blues to moja ulubiona muzyka > co do kogo czuje to najmniej wazne a zwlaszcza jesli mowa o polityce. Czuje bluesa to SWOJEGO kraju i wcale sie tego nie wstydze....

0 0
ID:37208

antydziałkowiec

Czuć blusa do kraju to chwalebne ,ale do politycznych krętaczy to naganne i nawet wstyd ...

0 0
ID:37230

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA