Nikt mi nie dostarcza tyle rozrywki co radny Jarosław...

Nikt mi nie dostarcza tyle rozrywki co radny Jarosław Chmielewski,który w tym roku złożył już NAWET interpelację. Szkoda ,że nie pod tym co trzeba adresem. Taki długowieczny radny i nie wie takich oczywistych oczywistości.Adresatem pisma Polskiej Lewicy jest Przewodniczący Rady Miasta, a nie Prezydent Miasta Włocławek - odpisał Andrzej Pałucki, pozostawiając bez odpowiedzi wszystkie zapytania radnego o zamiar prywatyzacji włocławskich przychodni. Hahaha

6 komentarzy

antekbosy

Bardzo mizernie wyglądają zwłaszcza wydatki Polaków na książki i inne wydawnictwa. Mieszkańcy miast byli w stanie wygospodarować na ten cel średnio zaledwie 28,44 zł w ciągu roku, mieszkańcy wsi 7,08 zł.

3 0
ID:37177

Swój

Jareczku a co z twoją posesją po za Włocławkiem ????

5 3
ID:37178

wyborca

Nikt mi nie dostarcza tyle rozrywki co "szuja" . Czytam te wpisy śmiejąc się od ucha do ucha. :)))))))))

2 0
ID:37183

ozon

Szuja, napisales"dlugowieczny" a ja mysle, ze pomyliles pojecia? Radny Chmielewski to facio ok 35-37 lat ,radnym jest druga chyba kadencje i chyba to wlasnie miales na mysli no chyba ,ze jestes "wrozem" i wiesz ,ze bedzie "dlugowieczny czyli dlugo zyl". Jak widzisz tzw"literowka" o ktora uporczywie sie czepiasz to "maly pikus" w porownaniu z tym co Ty piszesz....tu dopiero trzeba doszukiwac sie sensu.... A to,ze pan radny trafil jak kula w plot no coz jacy wyborcy taki radny.....ja mam czyste rece znaku "X" nie dostal ode mnie a fige z makiem!!!!

0 1
ID:37197

antydziałkowiec

pozwolę sobie nie zgodzić się z ta tezą ,że nikt nie dostarcza'' -jest gość ,który jest o niebo lepszy w tej rozrywce - to ,,nasz obecniepanujący'' -bez niego ...emeryci mieliby tańsze leki .. a kabaret ,,Moralnego Niepokoju '' nie mógłby odbywać tak ,,owocnych '' posiedzeń rządowych -które zresztą polecam jako ,,lustro'' prawdziwych poczynań rządu .

2 1
ID:37211

szuja

@~ozon:Poproś starszą siostrę albo mamusię żeby cie najpierw nauczyli pisać po polsku.

2 0
ID:37214

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA