Z "wielkiej" polityki zejdzmy na rodzime podworko. Po...

Z "wielkiej" polityki zejdzmy na rodzime podworko. Po reorganizacji i powolaniu AZM jakie sa odczucia tych ,ktorzy maja na codzien z AZM em doczynienia? Zmienilo sie na lepsze? Moim skromnym zdaniem to wiele osob tam pracujacych nie ma kompetencji.... i panuje nadal balagan. jestem tendencyjny????

7 komentarzy

antydziałkowiec

A ,,kunkretnie '' o jakie niekompetentne stanowiska chodzi ?

2 1
ID:37201

ozon

Ano "kunkretnie" od dyrektora po tzw administratorow>"Z...." to bylo dno ,ktoremu miasto oddalo zasoby mieszkaniowe no ale to co robi a wlasciwie nie robi AZM to wpadniecie z deszczu pod rynne....Jak wspomnialem moze mam skrzywiona tzw "optyke" jesli tak to prosze mnie poprawic......

0 2
ID:37203

antydziałkowiec

O ,,Tego '' dyrektora , który był ..wyłoniony... w ,,kunkursie'' ? Czy o zastępcę ?

1 0
ID:37223

Zibi.

Warstwa ozonu jest dość cieniutka i z tego powodu jest jakaś zawierucha na tym forum. Proponuje abyś Ozon wypowiadał sie konkretnie a nie puszczał bąka w dość kulturalnym towarzystwie.

6 0
ID:37234

ozon

to znaczy ,ze co? Oczekujesz nazwisk? Czasami trzeba umiec czytac miedzy wierszami...lopata to nie moje narzedzie pracy....

0 3
ID:37281

ozon

I jeszcze cos Zibi! Ozon to tez bardzo czysta warstwa atmosfery i mysle ,ze taka KONIECZXNA jest WRECZ na tym forum...lepiej sie oddycha chyba na geografii spales....Milych zatem wdechow swiezego powietrza zycze.. skapy nie jestem niech kazdy poprobuje.....

0 2
ID:37290

Zibi.

Ozon, proponuję wrócić do szkoły i to podstawowej. Gdybyś chciał powdychać ozonu to długo byś nie pożył, proponuję poczytać coś na ten temat. Nie wprowadzaj toksyn w dyskusje.

1 0
ID:37296

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA