Znasz li ten kraj gdzie blednaca "gwiazdke" nijaka Rabczewska...

Znasz li ten kraj gdzie blednaca "gwiazdke" nijaka Rabczewska skazuje sie za obraze uczuc religijnych {robiac Jej reklame zreszta} a imc Pan R.... poslugujacy sie jezykiem nienawisci, obrazajacy uczucia patriotyczne a takze nie respektujacy przepisow jest NIETYKALNY? Dziwny to kraj! Mial byc mlekiem i miodem plynacy a tymczasem...zalewany jest ABSURDAMI! Co nas w koncu obowiazuje? KONSTYTUCJA czy KONKORDAT???????????????????????????????????

13 komentarzy

antydziałkowiec

Ozon -Wystarczy zapytać ,,obecniepanującego'' i on rozwieje twoje watpliwości -inną sprawą jest czy powie prawdę ...przy takej ilości kłamstw łatwo o pomyłkę ?

4 3
ID:37370

ozon

O ile mnie pamiec nie myli to Twoja opcja udziela sie w torunskim radiu ?

2 1
ID:37371

ben Jakov

Czy Ty, Ozon, udajesz, czy też nie wiesz, gdzie Ty żyjesz? Przecież zrozumiałe, że w naszym pięknym kraju konkordat ważniejszy od konstytucji jest. Watykański okupant zawsze ma rację...

2 1
ID:37376

cichyobserwator

Ozon - nie martw się , czepiają się że miała być druga Irladia i będzie .To tylko kwestia czasu bo w Irlandii już w budynkach po kościołach knajpy otwierają a to co nasi kiecole robią przyspiesza te zmiany coraz bardziej.

2 5
ID:37379

ozon

ben.... no popatrz jakie mialem zludzenia? wyglada na to ,ze zmienione zostaly tylko barwy....... No coz ja mimo wszystko bede powolywac sie na Konstytucje jakby co!

1 2
ID:37380

do ben Jakov

Zapewne byś wolał, aby interesy Izraela były w Polsce najważniejsze, prawda?

2 1
ID:37384

ozon

moim skromnym zdaniem to sa tresci o zabarwieniu antysemickim? ten ostatni wpis taki raczej anonimowy.....i tak mozna?

1 2
ID:37388

pietreq

@ozon, a Ty nie jesteś anonimowy? Więc o co chodzi?
Gdyby to moje pytanie miało zabarwienie antysemickie, to by się tu nie pojawiło. Czy Ty wiesz w ogóle, co to jest antysemityzm? Nie jestem antysemitą. Nie mam nic np. do Arabów, ani żadnych innych Semitów. O co Ci chodzi?

2 0
ID:37395

szuja

@~ozon: Najpierw przypomnienie o polskich literach.Proponuję ci wyjazd z Dodą do kraju muzułmańskiego i .........Hahaha

1 2
ID:37403

ozon

Wiesz Pietreq .ze przynajmniej czytasz co "ozon" czy inna "koalicja" napisala to mialem na mysli. A w tym wpisie o interesach Izraela w Polsce jest zakamuflowany antysemityzm i tak oderalem ale daj spoko.

Cieszy mnie ze nie jestes To jest taki zakamuflowany antysemityzm dlatego pojawil sie A zapewniam Cie ,ze wiem co to jest. Anonimowi jestesmy owszem no ale racze wiemy czy to napisal np."ozon" czy inna "Ada' i to mialem na mysli nie jest to NIC OSOBISTEGO.i nie ma powodu do "slownej przepychanki" tak mysle. Milego popoludnia zycze

0 2
ID:37406

szuja

@~ozon: Znowu się oplułeś. Pisałem żebyś poszedł do stomatologa.

3 2
ID:37429

katol

@~ozon: Anty katolicyzm cacy, anty semityzm bee.

Tak?

2 1
ID:37505

ozon

"katol" a skad taki wniosek? Ja nie mam nic do KATOLICYZMU jako WIARY mnie mierzi tylko pazernosc tych ,ktorzy mowia o sobie "sluga bozy" to raz a po drugie uwazam ,ze panstwo powinno byc swieckie i wolne . Sprawa wiary to indywidualna sprawa kazdego z nas i wybor nie PRZYMUS bo to juz mielismy.Kolorystyka ulegla zamianie tylko!!!

0 0
ID:37547

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA