Kolejny POzytywny sygnał dla POlityki kłamstwa i obłudy ...

Kolejny POzytywny sygnał dla POlityki kłamstwa i obłudy -tak ,,dobrze ''dawno nie było ..... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zle-wiesci-dla-polakow-jest-najgorzej-od-wojny,1,5014228,wiadomosc.html - jak to POgodzić tam pasmo sukcesów ,tu równia POchyła ....wiara czyni cuda ?-do czasu .

5 komentarzy

Oaf

Miej odwagę i nazwij się AntyPowiec.Zrozum wreszcie ,ze twoje teksty nuda ,nuda.

2 3
ID:37414

antydziałkowiec

Olaf jesteś kolejnym ,któremu muszę zwrócić uwagę ,że to nie MOJE teksty .To są cytaty z podobno ,,wolnych mediów'' którymi ,,karmieni są'' Polacy. A kartę ,,dań '' i ,,smak'' potraw ustala ,,obecnienampanujacy''.

2 4
ID:37424

ozon

"Oaf" Nic te apele nie dadza tym bardziej ,ze Prezes na konferencji naladowal zwolennikom akumulatory. Takie "wilcze " prawo opozycji,Mam nadzieje ,ze kolejne wybory przegraja bo to partia skazana na niebyt i to przez wlasnego guru.

2 3
ID:37436

zaciekawiony

Do antydziałkowiec - no leże i zwijam się ze śmiechu z Twojego komentarza do wiadomosci o nadchodzącym niżu demograficznym :D. o Co Ci chodzi, przecież własnie rzad PO nierewaloryzujac emerytur, "niszcząc" słuzbę zdrowia, podnosząc koszty życia przyczynia się do zmniejszenia pogłowia emerytów w tym kraju. A tym samym mozna wysnuć tezę, że zwalcza opisany w tej informacji onetu "problem demograficzny",
A tak już na poważnie - no weź sobie chłopie nie rób jaj. Za gradobicie, koklusz, wybuchy wulkanów i I wojnę światową też odpowiada rząd PO?

0 1
ID:37442

antydziałkowiec

Zaciekawiony -czy przyjechałeś niedawno na ,,zielona wyspę '' ,że nie pamiętasz ,,obiecane cacanek '' Tuska ? Czy może masz zaniki pamięci ? Bo ja tak jak większość Polaków a obecnie również MŁODZIEŻ pamiętamy LISTĘ OBIETNIC .I tylko przypominamy tym i dlaczego na nich głosowaliśmy -ja niestety też głosowam na rudego - po RAZ OSTATNI !!!!!!!! po prostu dość mam kłamstw w ,,żywe oczy ''(wilcze oczy) ........a ty nie ?

0 4
ID:37450

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA