Krzychu co ty sie tak na PO uparles czy nie widzisz co sie...

Krzychu co ty sie tak na PO uparles czy nie widzisz co sie dzieje pod rzadami twoich kumpli we Wloclawku. Wez apeluj do swoich kamratow aby miasto i mieszkancy sie bogacili i rozwijali. ja bardziej odczuwam skutki podniesienia lokalnych podatkow i to mnie przeraza

8 komentarzy

ozon

"Wloclawek" dotknales waznego tematu. Tez zadaje sobie pytanie choc mieszkam tu od niedawna ale pochodze z tego miasta dlaczego w tym miescie nic sie nie dzieje pod wzgledem rozwoju miasta???? Ponoc powstalo cos takiego jak "inkubator przedsiebiorczosci" czy jak tam zwal i moze ktos z WAS wie co to znaczy, co sie w tym czy z tym dzieje?O ile wiem w miescie prym wiedzie lewica nie PO czy Pis?Podnoszenie lokalnych podatkow to najprostsza sprawa no tak prosta jak budowa cepa i chyba nie w tym rzecz? Z drugiej strony to zabawne gdy idzie sie do urzedu i trzeba miec WLASNA KSEROKOPIE dokumentu celem poswiadczenia przyjecia takowego!! No jak to? Placimy podatki i laska ze ksero zrobia? To nos dla tabakiery czy tabakiera dla nosa? Moze ja zbyt krotko jestem tu i nie widze tego rozwoju miasta wiec jak cos WIECIE powiedzcie to "odszczekam" to co napisalem no poza tym "kserem" bo to PRAWDA niestety....

2 1
ID:37449

antydziałkowiec

,,O ile wiem ,w mieście prym wiedzie lewica a nie po '' -albo udajesz ,albo prowokujesz ,albo jesteś ,,oczadziały'' skoro nie widzisz ,,podstolikowej'' koalicji SLD-po ?

1 2
ID:37455

dzonny_killer

@~antydziałkowiec: komuchy robią co chcą, a platfusy nie mają "cojones"... żadnej koalicji nie widzę... jeśli już to pod stołem chmiel dogadał się z kukułką co wprawnym okiem idzie zaobserwować... oczywiście pozory zostały :p

2 0
ID:37471

antydziałkowiec

Dzonny -wystarczy popatrzeć po stołkach ....

0 1
ID:37478

ozon

...a mozecie tak bardziej merytorycznie? Jestem mieszkancem od 15 grudnia zeszlego roku ,po 36 latach i pytam WAS o konkrety a tu sru znowu polityka....

0 0
ID:37499

antydziałkowiec

Ozon -na ,,zielonej wyspie'' nawet Babcia klozetowa musi należeć(jak za Bieruta).......by dostać koncesję ,becikowe też ma posmak polityczny , a niedługo politykierzy doprowadzą do tego ,że używając papieru toaletowego będziesz miał (jak w monologu Grabowskiego) DWA WYJŚCIA :albo podetrzeć ,...... ,albo PiSiknąć inaczej wkroczy ACTA i ocenzuruje twój Byt...i ....będzie pan musiał być zadowoloooooony.....

0 0
ID:37545

ozon

Teraz juz wiem dlaczego to miasto stoi w miejscu! Duzo takich "myslicieli " jak 'Anty" tu mieszka? Wspolczuje WAm kochani Wloclawianie....no i sobie tez ale damy rade.

0 0
ID:37567

antydziałkowiec

ozon -z reguły o rozwoju miasta decyduje aktywność samorządu , który SŁUŻYĆ mieszkańcom a ten wybierają mieszkańcy ,,kuszeni'' obietnicami , które po wyborach idą do szuflady a panowie samorządowcy idą do ....kasy ....tego też nie dostrzegasz ?

0 0
ID:37619

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA