Minister sportu na naradzie w sprawie superpucharu Polski...

Minister sportu na naradzie w sprawie superpucharu Polski zadała pytanie kto wybrał drużyny do tego meczu...brak słów wielki mamy rząd i jego minstrów ;D

10 komentarzy

Lemur

Żenua, Panowie i Panie. Żenua. Z naszych podatków utrzymujemy takich fachowców.

8 0
ID:37854

Soldier

Cały Polski rząd to porażka.

5 0
ID:37861

antydziałkowiec

Ale ta porażka ma swoje konsekwencje np w takich sprawach ....http://biznes.onet.pl/jedna-czwarta-ludnosci-zagrozona-ubostwem-w-polsce,18563,5021329,1,news-detal -czego ,,obecnienampanujacy'' udają że nie widzą ...bo tak łatwiej pobierać kasę .

1 1
ID:37866

amityr

Tylko Rydzyk nam został jako kandydat na PREMIERA. Napisałem to zupełnie poważnie.

1 3
ID:37868

Johan

cichyobserwatorze - co masz do powiedzenia w tym temacie.Jaka minister (A Mucha) tacy pracownicy ( koleś co ma trzy salony fryzjerskie którego zatrudniła, też taki znawca jak pani minister!

4 0
ID:37875

pietreq

@amityr, gdyby premier tak zarządzał jak R...., to bylibyśmy bogatym krajem. Myślę, że nawet gdyby rządził ktoś, kto nic nie umie, aby tylko nie przeszkadzał, to polska gospodarka dałaby sobie rade i zadłużenie by nie rosło.

2 2
ID:37881

ozon

Amityr mam pewnosc .ze R.... nie bedzie startowal w wyborach i bardz mnie to cieszy.A Mucha nie Musi znac sie na sporcie jako takim bowiem minister jest od zarzadzania i po co te zlosliwosci? Sport i pilka fajna rzecz ale nie najwazniejsza. A mecz Barsa Valencia miodzio mimo nie najlepszej formy Mssiego.

1 6
ID:37889

Lemur

@ozon: no pewnie, że nie musi się znać, dlatego w COS będzie doradzał jej fryzjer. A propos, do byle jakiej roboty od człowieka wymaga się 5 języków obcych, 50 studiów podyplomowych i 500 kursów, aby dostać na rękę 1200 PLN. A Pani, co nic nie kuma w temacie jest Ministrem. Polska to dziwny kraj. POmylenie z POplątaniem. W myśl hasła: Aby żyło się lepiej. Wszystkim (partyjnym kolegom i koleżankom).

8 0
ID:37900

antydziałkowiec

Lemur -z pewnościa dostrzegłeś już ,że nie dla wszystkich na tym forum(i nie tylko) jest to oczywiste ...bo sa tacy ,którym ,,letygimancja'' i ,,plecki'' zastępują wykształcenie i znajomość języków......jedynym,, niesmacznym'' mankamentem dla nich mogą być ..brudne palce wskazujące ....ale jak widać wielu to nie zraża ....

2 1
ID:37921

dzonny_killer

no dobra, ale Mucha to jedyny minister, który choć trochę dobrze wygląda :p

0 0
ID:38127

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA