wyobrazmy sobie sytyacje taka: rzad podaje sie do dymisji, sa...

wyobrazmy sobie sytyacje taka: rzad podaje sie do dymisji, sa nowe wybory i....? Jak to widzicie?

19 komentarzy

zyga

Moim kandydatem na premiera jest Zbigniew Ziobro, jego partia w koalicji
z PiS - może tworzyć nowy rząd.

1 5
ID:37950

antydziałkowiec

Wiosna niedługo , a całkowita kompromitacja już politykierów niedaleko ....Młodzież im w tym pomoże ...jak będa się opierać .......konsumenci naszych składek emerytalnych i zdrowotnych .

3 2
ID:37952

Obserwator

..i wybieramy młodych perspektywicznych z realnymi pomysłami na kolejne lata, a nie starców co rządzą tak żeby ich rodzinom żyło się lepiej, przecież to oczywiste niezbyt rozgarnięty ozonie.

2 1
ID:37962

pietreq

Dobre pytanie. Też się nad tym niedawno zastanawiałem. Myślę, że media zadbałyby o to, aby wyniki nowych wyborów nie różniły się zbytnio od poprzednich. W mediach mówią ciągle o tych samych partiach i pokazują tych samych polityków.
Media to nie jest już czwarta władza, lecz pierwsza.

3 0
ID:37965

antydziałkowiec

Należy zawsze dodawać ,,niezależne media'' ,bo w d.........cji innych przecież nie ma ....

2 4
ID:37970

olo...

Ja to widze tak póki Janusz Korwin Mikke będzie sie udzielał w polityce ma mój głos

2 2
ID:37972

ozon

no dobra a czego oczekiwalibyscie ot rzadu ale tak konkretniej bez ogolnikow no i ANTY bez polityki choc raz..podziel sie przemysleniami dobrze.

0 3
ID:37973

cichyobserwator

I najlepiej żeby wygrał PIS.Panu Jarkowi przybędzie z 50 cm wzrostu żeby mógł patrzec z góry na wszystko i wszystkich.Po reformie emerytalnej będziemy mogli iść na emeryturę zaraz po szkole , żeby nie było bezrobocia .Wszystkim potrzebującym damy drukarki do pieniędzy , żeby już nie było potrzebujących.Po 3 mln mieszkań wybudujemy w każdym mieście . Agent Tomek będzie jeżdził po całej Polsce nagi ( bez kamer) i zadowalał Matki Polki.Policja wróci do metod SB i NKWD , żeby nie było przestępstw.Zostaną tylko najniezależniejsze i prawdomówne media - TV Trwam , radio Maryja i Nasz Dziennik .Itd, itd - tylko o czy będziecie wtedy pisać ?

2 8
ID:37978

ozon

Cichy ..... Jedyna nadzieja w tym ze taka wizja nie stanie sie faktem i rzad dalej bedzie dzialal. Sam widzisz ze gdy dochodzi do konkretow to klapa.Pan Kaczynski zbyt boi sie odpowiedzialnosci dlatego BEDZIE ROBIL WSZYSTKO zeby NIE wygrac. Wladza to odpowiedzialnosc. Wiesz co mnie zastanawia jak czytam tu te wypowiedzi,"medrcow" ze przyslowia to jednak wilka madrosc i nasuwa mi sie takie "nie dal Pan Bog swini rogow bo by ludzi bodla"To myslenie takie 'na dzisiaj" jest przerazajace w spoleczenstwie, Ciagly oportunizm staje sie cecha narodowa i smieszno i straszno.Ufam ze rzad wyciagnie wnioski i kompromisy zostana osiagniete bo to nie jest na teraz to ma byc przyszlosc wnukow i o tym nalezy myslec I TY ANTY i TY OSERWATOR i wszyscy Ci ktorzy widzicie czubek wlasnego nosa. Cichy uszy do gory po burzy jest sloncei to co nie zabije to wzmocni.Pozdrawiam

1 4
ID:37985

antydziałkowiec

A kto wtedy będzie pomagał ,,utopionym w kryzysie'' Niemcom ,Francuzom , Włochom ...kto sprawi ,że nadal będą otrzymywać minimalna pensję 1500Euro i zgwarantowane ustawowo minimum socjalne ,kto splaci ,,greckie długi '' bankom niemieckim i francuskim ,...no kto? .... bo Donalda juz nie będzie ...

1 2
ID:37987

ozon

MACIEREWICZ z e swoja partyjka katolicko-narodowa.

0 3
ID:37998

galbani

Ozon ,gdzie sie uchowales.Tak myslacych ludzi juz naprawde mozna rzadko spotkac na forach.Ty masz nadzieje,ze rzad bedzie dzialal a ludzie maja go po dziurki w nosie.Rzad oprocz tego ,ze wszystko rozwalil zaprzedal i zniszczyl to nic dobrego jeszcze nie zrobil.Do tego korupcja ,kolesiostwo,nierobstwo.Chyba jednak poza swoj czubek nosa nie wygladasz skoro liczysz ,ze oni cokolwiek sa w stanie zrobic.To zas co zgotuja naszym wnuka to lepiej nie myslec bo chyba strach sie bac.To co mialo byc zabite juz zostalo zabite ale wzmocnienie juz nie ma skad nadejsc.Radze czytac,czytac i jeszcze raz czytac i myslec,myslec.galbani

2 0
ID:38009

antydziałkowiec

Ozon ,,sieje '' dyskretną propagandę-sondę na ile jeszcze jego idol może się w swojej durnocie i braku poszanowania rodaków posunąć .Co jeszcze może ,,haratnąć '' zanim go ,,wykopią''...

1 1
ID:38022

antydziałkowiec

Ozon -wczoraj w Krakowie młodzież już ,,wyprzedziła ''twoją....... wyobraźnię ....Na wiosnę proponują ,,wykopki '' , a na jesień posadzenie .....podawane alibi (brak refleksu) nie jest brane pod uwagę ....

0 1
ID:38058

ozon

a ja powiem Ci Anty tak kto sieje wiatr zbiera burze....wiec miej sie na bacznosci bo nie zbadane sa wyroki natury.

0 1
ID:38062

antydziałkowiec

Natura ma to do siebie ,ze jest PRAWDZIWA w przeciwieństwie do ,,wybrańców narodu''....zapytaj o to sołtysa z Wąchocka ....

0 0
ID:38072

dzonny_killer

@olo...: również JKM ma mój głos...

0 0
ID:38126

antydziałkowiec

Dzonny- jestem zdziwiony - myślałem ,że popierasz inną opcję ..polityczną ...

0 1
ID:38140

dzonny_killer

@~antydziałkowiec: no to źle myślałeś/-aś

0 0
ID:38202

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA