Włocławek na...

Włocławek na wiocha.pl

http://www.wiocha.pl/384954,DO_METRA_NORMA_BUDOWLANA

8 komentarzy

anonim94

Jakie miasto taka strona internetowa

4 1
ID:38089

pietreq

Jestem w szoku. Takiego czegoś jeszcze nie widziałem. Nawet w PRL-u byłby to ewenement.

5 1
ID:38091

Zibi.

I co na to inspektor nadzoru? Co na to MO, ITD, GDDiA, Prokurator, UM we W-ku, orły z MZD, wykonawca, podwykonawca, inzynier kontraktu, UE, UMarsz w Toruniu no i nasz Biskup, co oni wszyscy na to? ;-)

6 2
ID:38093

antydziałkowiec

Zibi- nie wymieniłeś najważniejszego w polsce argumentu ....ten argument to .....no.... przypomnisz sobie ...?

1 2
ID:38105

Zibi.

Chodzi Tobie o tzw. psa czy kundla po Kaszubsku i jego hrabiego herbu dęte galoty?

1 0
ID:38128

antydziałkowiec

Zibi - ten agument to( z pewnościa wiesz) tak ,tak to .......WOLA poLITYCZNA .....z nią można nawet stadion otworzyć ..nie otwierając go ....pobudować autostrady ...donikąd , rozmnożyć emerytury kradnąc wyborcom ich pieniądze ......prawda ? I nie o to chodzi że ci wytykam brak ,,refleksu'' ...ale w tym kraju to podstawa ,,wszelkiej szczęśliwości ''.Chyba się z tym zgodzisz ?

0 1
ID:38136

zibi.

@ anty - Ja piszę cokolwiek a zawsze w domyśleniu mam Pospulstwo i Obłudę...;-) no i oczywiście zgadzam się z Tobą bo należę do 99%.

0 1
ID:38145

wolf

Mój Boże...a wystarczy zajrzeć do projektu przebudowy DK1 by zobaczyć, że w tym miejscu , gdy jedzie się do centrum ,zaczyna się obszar zabudowany. W związku z tym, kończy się utwardzone pobocze.Wiosną zostanie ułożona warstwa ścieralna i ten fragment drogi będzie całkiem inaczej wyglądał. Ale jojczenie i pisanie bzdur jest łatwiejsze...

0 1
ID:38166

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA