Włocławski ZUS ....... Od objęcia stanowiska kierownika...

Włocławski ZUS ....... Od objęcia stanowiska kierownika inspektoratu ZUS we Włocławku przez pewną panią pracę w ZUS Włocławek można porównać do obozu pracy. Pracownicy zostają przymuszani do pozostawania po godzinach oczywiście za darmo (nie wyrabiasz się, zostajesz po godzinach). Atmosfera pracy bardzo się tam pogorszyła i przypomina państwo policyjne. Praca merytoryczna przerodziła się w pracę na akord. Muszę przyznać, że dzieci już nie mają matki, a ja żony, która przychodzi późno z pracy i jest bardzo zmęczona. Z tego co mi mówi to jest już jej kres wytrzymałości i zamierza iść na zwolnienie lekarskie aby do końca w takim zakładzie pracy nie zwariować. Czy zarządzająca jest ślepa i nie widzi, że zabija się własną ręką. Przecież pracownicy długo tak nie wytrzymają. „Podziwiam” zdolności menadżerskie tej pani – kierownika inspektoratu.

4 komentarze

Zibi.

Nie płakać tylko pracować. W końcu was ktoś do roboty zagonił i płacz się zaczął że w ogóle coś trzeba robic. Nie znajdziecie na tym forum wsparcia. Kazdy tu wie kto w ZUS pracuje i czym ZUS się zajmuje. A Pani Kierownik życzę wielu sukcesów i jeszcze lepszych wyników, a jak ktos podpadnie to 52. Kolejka do pracy jest duża.

7 5
ID:38301

Mario

Ja bym wam zaproponował ten artykuł wysłać do tvn uwaga myślę że bardzo to by ich zainteresowało.Skoro siedzicie po godzinach za darmo to można uznać iż jest łamany kodeks pracy a przecież można to udowodnić .ZUS jest monitorowany wiadomo kiedy pracownicy wychodzą z pracy .Co na to wasze związki zawodowe czy taka instytucja jak ZUS ich nie ma?

1 0
ID:38830

jak długo jeszcze potrwa panowanie Tej pani .Jedną sprawę o mobbing już miała ;teraz czeka ją druga na pewno przegra .ZUS to nie prywatny folwark trzeba się znać na tej pracy i umieć kierować ludzmi. alter

0 0
ID:43238

Marcin

Przepracowałem 15 lat dla Zus we Włocławku.Ta pani to spadochroniarz z Torunia, wielokrotnie oskarżana o mobing.Niewygodnych pracowników przenosi się na gorsze stanowiska albo kieruje do pracy w Toruniu aby sami zrezygnowali.Ze mną zrobili tak samo.We Włoclawku zostają sami ulubieńcy tej pani. Atmosfera jest fatalna, co odbija się na obsłudze klienta. Chętnie odpowiem na pytania.

1 2
ID:43947

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA