Dziś wszyscy dostali gorączki, od rana ...

Dziś wszyscy dostali gorączki,
od rana pączki,pączki.........
http://irsila.blox.pl/tagi_b/25868/tlusty-czwartek.html?PageNumber=1

6 komentarzy

antydziałkowiec

Typowe obrazki ,,pań z biura'' ,które jednego dnia ,,czyszczą'' patery z ciastek , by następnego dyskutować 8 godzin jak zrzucić tą słodycz .....by następnego ponownie ,,czyścić '' patery ....kobieca natura ....

2 1
ID:38358

ozon

Już Połomski śpiewał że z kobietami nigdy nie wie się..... ale sam przyznasz że bez kobietek byloby nudno i smutno. Jak tam pączki?Ile "wciągnąłeś". ...ja cholerka 4 i tylko patrzeć jak cholesterolek ciut skoczy..no ale trudno taki czwartek jest raz w roku.

0 0
ID:38378

zbuntowany_kaloryfer

A ja w tym roku muszę pobić swój rekord w ilości zjedzonych pączków. W ub. było ich 22. W AD 2012 muszę dobić do 25;). Oczywiście mówię o całym dniu; Przeca nie na jednym posiedzeniu haha.
Jeszcze gwoli wyjaśnienia: w ciągu dnia obowiązują również zwyczajne dania jak zawsze - w przeciwnym wypadku byłoby to oszustwo;))
A jak ktoś przyjmie więcej to niech napisze!;)

3 3
ID:38388

zbuntowany_kaloryfer

Ale melanż..! Uciekł mi jeden dzień... dopiero przed chwilą kapnąłem się, że dziś piątek;) Byłem święcie przekonany, że wczoraj środa była - rękę bym dał sobie uciąć, że środa. Tak to jest, kiedy pozostałe 75% familii wybywa na 2 dni zostawiając biednego kaloryfera sam na sam z piwem i z telefonem, który się w międzyczasie rozładował hahaha! Ale numer... Qfa, tłusty czwartek mi "uciekł"!!!

2 2
ID:38398

ozon

Teraz nadrabiaj zaległości i 50 sztuk to najmarniej. Familia przydatna okazuje się choć czasem nieznośna.

1 1
ID:38405

PanZ

@zbuntowany_kaloryfer: Kogo to obchodzi ;)

0 1
ID:38422

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA