Jakieś dziwne maniery mają mieszkańcy miasta aż mnie...

Jakieś dziwne maniery mają mieszkańcy miasta aż mnie "zsiadło jak mleko"Na cmentarzu tym przy Chopina tuz za główną bramą widze taki obrazek: para starszych osób{w sensie że nie malolaty} wchodzi na cmentarz i wyciągają z dużej torby WORKI ze śmieciami i buch do pojemnika cmentarnego! Na naszą uwagę że tak nie można zostaliśmy obrzuceni takimi epitetemi i to glośno,że nie powstydziłbysię tego słownictwa przysłowiowy dorożkarz! Parę osób to widziało i skwitowało "a bo to pierwszy raz tak robią panie tu stale znoszą smieci żeby nie płacić"Ja czegoś nie rozumie? cywilizowani ludzie w środku Europy tak się zachowują i to na cmentarzu.....Wstyd!

4 komentarze

Stacha

Dziwne,że przy takich opłatach jeszcze nie założono monitoringu.To,że przynoszą śmieci to wstyd ale,że okradają groby to karygodne. Najwyższy czas zrobić porządek.

0 0
ID:38512

ozon

Ja wogóle zauważyłe że miasto jest bardzo brudne! Te kosze na ulicach zapełnione reklamówkami i workami ze śmieciami to jakiś koszmar. no przecież to nie "ufoludki" robią tylko mieszkańcy.A monitoring powinien być normą . Ja przepraszam bardzo ale to miasto to...jakiś skansen. Chodzac ulicami zaszedłem nad Wisłe i to co zobaczyłe to zgroza> Ulica Tumska, Łęgska czy nawet 3 ciego Maja ...usiąść i zapłakać .Po tylu latach jest gorzej niz było. Smutne to.

1 1
ID:38515

antydziałkowiec

@~ozon: Przepraszam, piszesz o Włocławku ,czy o ....Wąchocku ...

0 1
ID:38606

Prawie cudzoxiemiec

@Ozon to gdzie ty teraz przebywasz ,że masz takie wirtualne sny?Wczoraj byłeś za granicą. Pewno Fabianek.Styl bardzo podobny do kaloryfera.

1 0
ID:38624

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA