ja to już nie mogę słuchać tej tv i ich sondaży ,jakie...

ja to już nie mogę słuchać tej tv i ich sondaży ,jakie by nie były ludzi manipulują ,bo taki jeden z drugim usłyszę ze tych popierają to ja tez muszę a mnie przez 30 lat prawie nigdy o nic nie pytał żaden sondaż i nikogo kogo znam itd wiec co oni gadają

13 komentarzy

antydziałkowiec

Pakero -dobrze ,że dokonaleś tego odkrycia ,lepiej późno niż wcale ,ale ...nie boisz sie ,że twoje niezależne przemyślenia spotkają sie na tym forum z falą krytyki ,,niezaleznie myślacych '' klakierów ? Bo to dla nich ,,wodzu'' zamawia te ,,niezależne sondaże o zaufaniu'' .... inaczej byłby już tym ,który gasi światło ...w tym rządzie ...Niedawno ,,zlecał pytania o popularność ,i poparcie ,teraz już tylko o ...zaufanie ....postęp zwany równią pochyłą ...?

6 6
ID:38657

Johan

W telewizorni mówili że ma 27% ???? ale w POniedziałek Gazeta Szechtera i TVNieprawdy POprawi nieco te sondaże i znów będzie błogo i zasłużenie.!!!!

9 4
ID:38664

ozon

.....a Pana Boga też nie widziałeś i?

4 7
ID:38666

Koalicja Moherowa

K....., luzjonista, uwodziciel - taki portret Donalda Tuska rysują psychologowie i specjaliści od marketingu. Podobnego zdania jest społeczeństwo, które wybrało premiera największym k.... wśród polityków - wynika z najnowszego sondażu przeprowadzonego przez Pentor .

4 5
ID:38667

Soldier

Z tymi sondażami to sprawa wygląda tak, że dzwonią ciągle do tych samych, "swoich" ludzi a mało inteligentni obywatele myślą że to opinia całego społeczeństwa i co za tym idzie ulegają tej manipulacji.

5 3
ID:38671

antydziałkowiec

@~Soldier: -zakład ,że ozon i ,,spółka '' są na tej liście ...,,swoich '' ludzi ...i nabijają popularność , a ostatnio ,,zaufanie '' wodzowi ...

4 5
ID:38686

antekbosy

Pisz poprawnie po polsku. Drobna rzecz, a cieszy. Kropki, przecinki, średniki, wykrzykniki, nawiasy i inne znaki są po to, żeby odpowiednio oznaczyć dany tekst, podzielić go logicznie.
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett

4 4
ID:38704

szuja

22 lutego 2012
Dziękuję
Dziś przenoszę się na inny portal! Po 6 latach, prawie 18 mln wejść i prawie 200 tys. komentarzy opuszczam to miejsce! Dziękuję Wam wszystkim!
Janusz Palikot
Zapraszam na:
http://www.januszpalikot.natemat.pl

2 1
ID:38755

zbuntowany_kaloryfer

@antekbosy: jeżeli jesteś fanem twórczości Pratchetta to witaj w klubie;)
Oj, nie dla każdego pratchettowska fantastyka, nie dla każdego. Obywatele myślący szablonowo, schematami nie mają szans żeby choć w niewielkim stopniu ją zrozumieć. A co dopiero pokochać...

2 3
ID:38759

antydziałkowiec

@szuja: to kto teraz bedzie dyscyplinował ozona ?

2 2
ID:38769

zbuntowany_kaloryfer

A nie mówiłem, że facet ma zwarcie na zwojach..?;]] Anty-D oświadczenie imć Palikota wziął za oświadczenie szuja! I nawet nie zastanowiło Go "18 mln wejść i prawie 200 tys. komentarzy". Ale natura potrafi być okrutna;]]]

2 1
ID:38772

ozon

No nie wiedziałem że jestem taką"solą w oku Antyd!"? Boje się że wyskoczy z odszkodowaniem za uszczerbek na zdrowiu! Mam dobrych adwokatów jakby co..

2 3
ID:38787

antydziałkowiec

@~ozon: Lepiej by było dla ciebie i dla wszystkich jeśli byś miał lepszego okulistę i laryngologa , może wtedy twoja percepcja byłaby bardziej obiektywna i wrażliwa na ,,niezależne media '' które fałszują ci prawdziwy obraz otaczającej cię rzeczywistości . Fatamorgana na ,,zielonej wyspie'' jest zjawiskiem atrakcyjnym , ale to tylko fatamorgana stworzona dla potrzeb politycznych obłudników ...całe szczęście ,że coraz więcej Polaków to dostrzega , ale tobie jeszcze nie jest ,,dane'' . ...

0 1
ID:38859

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA