Mam pytanie. Dlaczego MPK nr 11 dojeżdża tylko do...

Mam pytanie. Dlaczego MPK nr 11 dojeżdża tylko do Wieńca
Zdroju.Czy to jest podyktowane oszczędnością, czy poleceniem
radnego z SLD.Kilkadziesiąt dzieci dojeżdża z Wieńca -
przystanek koło kościoła i obecnie nie mają kompletnie
czym dojechać do Włocławka.

16 komentarzy

antydziałkowiec

Poczytaj o zadaniach samorządu -tam jest wszystko wyjaśnione .Nie realizowanie tych zadań bez powodu jest przestępstwem ....

2 8
ID:38824

ozon

O Matko Kochana! To nie Tusk i PO maczali w tym palce? no coś podobnego? Pogorszyło Ci się ?

8 4
ID:38828

szuja

@~ozon: No nie . Widać gołym okiem kto będzie płacił za dowożenie gości do sanatorium p. Grządziela milionera w Wieńcu . Wieniec Sanatorium leży w gminie Brześć Kuj. A czym się różni Brześć Kuj od Fabianek ? Bo w Fabiankach nie ma sanatorium milionera.

0 10
ID:38834

mieszkaniec włocławka

"obecnie nie mają kompletnie czym dojechać do Włocławka."

PKS odjeżdża co 30 minut.

9 0
ID:38835

ozon

@ "szuja" No nie bardzo jestem zorientowany kto to zacz p. Grządziel ale wyczuwam nutke zazdrości ,że ktoś ma duże pieniądze a nie Ty! Stereotyp myślenia bardzo typowy:Jeśli jest milionerem to płaci duże podatki i korzystają z tego inni to nie wiesz o tym?Chyba to dobrze ze są tacy no chyba że okradł Cibie i bezczelnie cieszy się Twoja kasą....to jakieś"stalinowskie" myślenie..!

8 3
ID:38845

antydziałkowiec

@~ozon: człowieku wracaj do Wąchocka , albo poczytaj trochę tekstów źródłowych o pochodzeniu miejscowych ,,byznesmenów'' .

1 9
ID:38858

szuja

@~ozon: Sam widzisz jaki cienki jesteś. Nic mu i niczego nie zazdroszczę. Jeżeli ma sanatoria to jego sprawa. Ale dojazd do tych sanatoriów tez powinien być jego sprawą i to nie za moje i twoje pieniądze .A w ogóle to nie jest gmina Włocławek To po to podniesiono podatek od nieruchomości za grunt o 800 %. Jeszcze jaśniej.

2 10
ID:38869

ozon

"Teksty żródłowe..." mnie to naprawde nic nie obchodzi bo nie jestem policją skarbową ani żadną inną . Msz jeden z drugim jakiś wątpliwości na temt tego pana to złoś do prokuratury i tyle bo takie"szemrane"gadki są śmieszne. Jak bogaty to przękrętas? Oj do europejskiego myślenia daleka droga i bardzo dla niektórych wyboista...ale możliwa do pokonania.

8 2
ID:38878

antydziałkowiec

@~ozon: skoro ,,ciebie nic to nie obchodzi'' to po co zabierasz głos jako przybysz nie znający środowiska ,popatrz ,popytaj ,poobserwuj, poczytaj ,a dopiero oceniaj ....

0 11
ID:38888

szuja

@~ozon: Ty chyba doszczętnie zgłupiałeś ,że tak powiem. Sam idź do proroka jak cię później stać będzie na barwnego ptoka.Myślę ,ze wiesz o jaka pticę mi chodzi.
Oj azotek ,azotek.

1 8
ID:38894

sportowiec

@szuja, anty i inni. Powiedzcie kiedy ostatn raz byliście w Zdroju! To gadani głupot to Wasza klasyka. Rusz sie jeden z drugim i zobacz ile tam przez parę miesięcy sie zmieniło! Zrozum, że jest szansa, że za pare lat Włocławek będzie znany z tego, że ma pod bokiem super uzdrowisko. A przy okazji zapytajcie Grzadziela ile tak naprawdę kosztuje wybudowanie basenu (buduje go w Zdroju),

4 0
ID:38935

antydziałkowiec

@~sportowiec: Jesteś zwolennikiem opcji :Włocławek ...pod Wieńcem , Kowalem Ciechocinkiem ? Obecna polityka ,,gospodarzy'' Włocławka do tego zmierza ,nie sądzisz ?

0 3
ID:38995

szuja

@~antydziałkowiec:
Fakt @pseudo sportowiec jest trafiony,zatopiony. Ale jeszcze będzie bulgotał dopóki mu kocioł nie wybuchnie.Wiesz sport co to jest gupek. Różni sie zasadniczo od głupka bo ten umie przyznać rację. Przecież chwaliłem Grządziela czytać nie umiesz. Więc zarzucaj mi tego czego nie pisałem. Napisałem cyt..Nic mu i niczego nie zazdroszczę. Jeżeli ma sanatoria to jego sprawa. Ale dojazd do tych sanatoriów tez powinien być jego sprawą i to nie za moje i twoje pieniądze. A w ogóle to nie jest gmina Włocławek To po to podniesiono podatek od nieruchomości za grunt o 800 %. ..koniec cyt.

0 4
ID:39005

antydziałkowiec

No proszę zaczęło sie od linii autobusowej do Wieńca , a klakierzy ponownie skierowali ,,wesoły autobus'' na wzajemne anatgonizmy.....to lubią ...zadymiarze z Wąchocka .

0 2
ID:39048

ozon

@"szuja" zmień nik na "wujek dobra rada"

1 1
ID:39074

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA