Proszę Państwa. Wydaje mi się, że sytuacja dojrzała do...

Proszę Państwa. Wydaje mi się, że sytuacja dojrzała do tego żebyśmy postawili pewne sprawy jasno i otwarcie. Otóż sądzę, że powinniśmy usunąć jedną osobę z rady rejsu. Mam nadzieję, że wszyscy zgodzą się ze mną, że musimy sformułować zarzuty jakie mamy i po sformułowaniu tych zarzutów, dopasować do tych zarzutów osobę, która by nam odpowiadała do... Tym zarzutom odpowiadała i wtedy tą osobę po prostu usunąć.

4 komentarze

Znak zapytania

O co tu chodzi ?

0 0
ID:2706

mechanik

myślę, że podczas naszego rejsu zdążyliśmy już zorientować się kto jest ile wart. I myślę, że jeden z uczestników sam daje powody do wyrzucenia za burtę. Ale jest jedno pytanie, czy kadrowa będzie w stanie podjąć jedynie słuszną decyzję. Bo jeżeli nie to wybranek pójdzie na dno z kadrową .... i resztą majtków.

0 0
ID:2711

Georgio

a kto to ta kadrowa? przychodzi mi na myśl jedna pani niewielkiego wzrostu. Ale nie przeceniałbym jej możliwości. Poza kochaniem włocławka niewiele dla niego zrobiła.

0 0
ID:2742

Prokurator

Każdy może prawda krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki panie to nikomu nie podoba sie. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych prawda punktów, które stworzymy.

0 0
ID:2746

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA