Lech Wałęsa znowu szokuje, próbując prostować...

Lech Wałęsa znowu szokuje, próbując prostować historię.Tym razem nie zaprzecza możliwości zaistnienia sytuacji, że pod stocznię podpłynęła motorówka SB. Na jej pokładzie miał jednak znajdować się sobowtór Wałęsy!
A to jeszcze nie wszystko, bo nad strajkami unosi się woń spisku, mającego na celu uśmiercenie Wałęsy.

30 komentarzy

Zibi.

Nie jątrz! Jeśli tam Ciebie nie było to nie kombinuj w oparciu o skrajne poglądy tylko wykaż się własnym rozumem. Wałęsie i tak będziemy stawiać pomniki, tylko kilku zawistnych szaleńców odejdzie na Łono Abrahama....

14 11
ID:39089

zbuntowany_kaloryfer

@Johan swoim zwyczajem łaszczy się na cudze. Powyższy tekst nie jest Johana - to lead skopiowany stąd:
http://wirtualnapolonia.com/2012/02/27/szokujace-wyznanie-walesy-w-stoczni-byl-moj-sobowtor/
lub stąd:
http://politykier.pl/kat,1025795,wid,14285246,wiadomosc.html
Obserwując karygodne postępowanie Johana zaczynam dochodzić do wniosku, że praktykowane przed wiekami ucinanie ręki za kradzież miało sens;))

13 11
ID:39090

marian

to co wygaduje walesa to zakrawa na chorobe jego a moze chce zarobic wiecej niz danka za ksiazke robiac chece

11 7
ID:39091

Johan

@zbuntowany_kaloryfer: Chłoptasiu podany tytuł jest prawie tej samej treści we wszystkich gazetach i na portalach a ty dziecino jak zwykle robisz aferę z tego .Odnieś się merytorycznie na ten temat .Napisz coś na temat nocnej zmiany.Wklej link o Nocnej Zmianie,a ty co robisz? kopiujesz linki YouTube i to jakie tematy ! te tematy po prostu cię przerastają . Poproś kogoś bliskiego i niech poczytają ci broszurki z serii Poczytaj mi Mamo.

11 9
ID:39092

zbuntowany_kaloryfer

Ale ja nie zamieszczam filmików z ju tuba jako własnych) Ty natomiast systematycznie kradniesz cudze teksty. Bardzo łatwo to wychwycić, tym bardziej, że poprawne pisanie w języku ojczystym jest dla Ciebie nie lada problemem;). Może jednak warto dokończyć zawodówkę..? Lepiej późno niż wcale;))

10 10
ID:39097

ozon

Polskie piekiełko znowu podgrzane? Trzeba dorastającej młodzieży "wyprać mózg" tylko dlatego że jest się sfrustrowanym .Ile podłości i zawiści jest u niektórych to pojęcie przechodzi . Ze dwie galaktyki by tym obdarował. Ja już pisałem tutaj,że zawiedli się Polacy na panu Wałęsie bo w pewnym sensie ICH zdradził i więcej zrobilby jako związkowiec dla tych ,którzy "ruszyli z posad bryłę świata" niż jako prezydent ale tak to już jest> te "rewelacje" to ohyda i nikczemność a zazdrość i zawiść wyzwala takie niskie instynkty. Żałosne ismutne ale nie obce jak sięgnąć do naszej historii...Takie będą Rzeczpospolite jakie ich młodzieży chowanie...

8 8
ID:39099

Zyga

Panowie,- książka pani Danuty W. wyjaśni wszystko.Ale ja jej nie kupię.
W pierwszej kolejności w/w pani musi się nauczyć poprawnej polszczyzny.

5 5
ID:39101

pietreq

@zbuntowany_kaloryfer, nie widzę nic karygodnego w zachowaniu Johana. Uważam, że kopiując i wklejając teksty w prosty sposób dzieli się informacją, z którą się utożsamia. Po co miałby pisać o tym samym własnymi słowami, skoro efekt byłby ten sam, a czas zmarnowany. Chyba lepiej sobie życie upraszczać niż utrudniać. Moim zdaniem o wiele gorsze jest bezkrytyczne przejmowanie postaw, zachowania i powielanie propagandy "głównego nurtu" mimo, że robi się to własnymi słowami, niż odnajdywanie niezależnych treści i ich powielanie. To drugie jest ambitniejsze, bo świadczy o poszukiwaniu prawdy, co jest cechą ludzi otwartych i kochających wolność.

@Johan, z przyjemnością czytam to, co wklejasz (bo nie wszystko udaje mi doczytać w sieci) i również to, co piszesz od siebie.

9 8
ID:39103

Johan

@zbuntowany_kaloryfer: a ty średnio piszesz i średnio czytasz ,to masz wykształcenie średnie?,bo czytając twoje komentarze to daje się zauważyć ,że jesteś etatowym upierdliwym momusem ,w taki sposób dowartościowujesz się?
Krzyczysz żeby dokończyć zawodówkę, Czepiasz się żon żony Mohera Johana,antydziałkowca.Masz problemy z emocjami, Uważaj za pomówienia jest art.212 kpk.

10 10
ID:39104

zbuntowany_kaloryfer

@pietrek - jak Ty i reszta tej sfory kochacie wolność to ja jestem Henryk VIII;)
To miło, że zachęcasz Johana do dalszych kradzieży i praktykowania skomplikowanej operacji informatycznej "kopiuj-wklej".
A nieszczęsny Johan..? Zarzuca mi pomówienie! Ale jazda, tego jeszcze nie grali! Niezła z Was załoga chłopaki - istny gabinet osobliwości;)
Cóż mogę rzec jeszcze..? Chyba tylko to, że ktoś powinien pomścić Wasze przyjście na świat;))

8 9
ID:39108

pietreq

@zbuntowany_kaloryfer, ciekawe prawa tutaj narzucasz, oczywiście zgodne z ideą zwolenników ACTA. Przypuszczam, że to popierasz.
Sam jesteś zwykłym powielaczem reżimowych idei i nie uznajesz tego za kradzież? a tych, którzy kopiują bezinteresownie (nie czerpią z tego korzyści majątkowych) to, co jest jedynie opisywaniem rzeczywistości nazywasz złodziejami?
Masz chłopie niełatwe życie, skoro masz takie zasady, bo nawet nie możesz powtórzyć czyjegoś wiersza, opowiedzieć dowcipu, czy zanucić lub zagrać cudzej piosenki, bo ktoś inny to wymyślił i jest to jego własność intelektualna.
I tak nie jesteś wierny tym swoim zasadom i ich nie przestrzegasz, bo wklejasz linki z youtuba bez zgody autora. Czy myślisz, że ktoś, kto stworzył filmik mniej się napracował niż osoba, która napisała artykuł? Dlaczego więc rozpowszechniasz nie swoje dzieła? Kradniesz, widzisz?
Według mnie w ogóle, nie jesteś oryginalny i bez przerwy powielasz to, co mówią inni, a Twoje jest tylko formułowanie zdań. Nawet to powiedzenie: "ktoś powinien pomścić Wasze przyjście na świat", nie jest Twoje.
Twoja hipokryzja jest ewidentna.

6 3
ID:39112

Koalicja Moherowa

@zbuntowany_kaloryfer: Bądźmy wyrozumiali dla tych, którzy nas kochają, a pobłażliwi dla tych, którzy nas nienawidzą

7 4
ID:39118

antydziałkowiec

Zbuntowany - skoro już tak oceniasz wszystkich pod sznurek,to jak zapatrujesz się na swoje stanowisko w ministerstwie głupich kroków pod przewodnictwem specjalisty od ACTA ? On też to lubi podobnie jak ,,haratanie w gałę'' Tylko ,,nie pękaj '' odpowiedz normalnie .....

4 7
ID:39122

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Niedaleko spadłeś od jabłoni .A mądry , a zrzucał antydziałkowiczowi. I co? Jak sieroto wyglądasz. Szui nie jesteś wart butów wyczyścić. Hahaha

4 7
ID:39125

szuja

@~Zyga: @zbuntowany_kaloryfer:
No i kto chodzi po forum nawalony i nagrzany. Myśl człowieku co piszesz i do kogo . Wypadałoby jeszcze wiedzieć o czym.Hahaha

3 9
ID:39126

szuja

Biedna Danka nie wie teraz czy ma Lecha, czy tez może Janka? Hahaha

3 8
ID:39127

zbuntowany_kaloryfer

@pietrek, w przeciwieństwie do moherów Ty nosisz chyba beret betonowy, który działa lepiej niż niejeden przemysłowy filtr. Czy ja kiedykolwiek byłem przeciwny cytowaniu czegokolwiek?! Nigdy! Ale cytując cokolwiek zawsze podaję autora bądź źródło. Nie ma innej opcji. Kiedy natomiast autora brak lub jest nieznany ZAWSZE piszę: "znalezione w necie". Czy to tak trudno pojąć? Bardziej łopatologicznie wytłumaczyć się już nie da - chyba nawet nasz forumowy alkoholik by zrozumiał.

6 8
ID:39133

zbuntowany_kaloryfer

@@Koalicja Moherowa: ja Was nie nienawidzę, mi Was żal. Wszak to smutne, że pośród nas żyją ludzie tak strasznie okaleczeni jak Wy i reszta Waszej sfory, Ale cóż, matka natura bywa bardzo okrutna. Niestety.

5 8
ID:39134

szuja

@zbuntowany_kaloryfer: Tak jak pisałem .Twoje modły do świętego nie pomogły. Przypadek beznadziejny.

6 6
ID:39135

antydziałkowiec

No i co , odpowiedzi brak ? Tylko bulgot ,bulgot ,bulgot.....jak na ,,proszonych kunsultacjach''??

5 6
ID:39138

Koalicja Moherowa

@zbuntowany_kaloryfer: Przekażmy, sobie znak pokoju.

6 2
ID:39139

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: Masz rację ,,matka natura bywa okrutna'' , ale Ona NIE ZNA NIENAWIŚCI !!!!!! Wiesz o tym ?

3 7
ID:39140

poliszynell

To chłopina ma problem:) Powinien zgłosić się do Centrum Badań DNA na ustalenie ojcostwa swych ślubnych i nieślubnych dzieci. Może ojcem jest sobowtór z motorówki?:)
Pozdrawiam:)

7 4
ID:39145

sportowiec

Jak to jest. Piłsudski - zdrajca; zamach stanu. Dmowski - zdrajca- z Ruskimi kombinował. Korfanty - zdrajca - autonomia; Rydz Śmigły - zdrajca, Anders - zdrajca i bufon, Grot Rowecki - zdrajca - po co powstanie, Bartoszewski - trzyma z Niemcami i nie daj Boże Żydami, Miłosz - zdrajca, Wałęsa - też. Kraj zdrajców? To kto jest OK? Macierewicz? Kaczyńscy? Gwiazda? Rydzyk?

4 4
ID:39147

ozon

No właśnie. Miał być "kraj mlekiem i miodem" płynący" a tu co?Ta wymieniona czwórka to "sprawiedliwi wśród narodów świata" zapewne..

3 4
ID:39157

antydziałkowiec

@~ozon: Oczywiscie ,bo ...,,pierwszy milion trzeba ukraść '' , a potem idzie już z górki ...

3 3
ID:39171

ozon

Wiesz co 'anty" spokojnie możesz siedzieć przy otwartym oknie...orłem nie jesteś nie wyfruniesz.

3 3
ID:39178

pietreq

@sportowiec, nie wiesz, kto jest OK? Geremek, Mazowiecki, Balcerowicz, Buzek, Lewandowski, Michnik, Kuroń, Bartoszewski, Wałęsa. To budowniczy III RP, prawdziwi patrioci, zawsze walczący o niepodległość Polski, którzy poświęcili swoje życie służbie Polsce i Polakom. Teraz są niedoceniani przez ciemnogród. Są jeszcze inni, ale wymieniłem tych czołowych.

4 0
ID:39181

antydziałkowiec

@~ozon: Pięknym za nadobne : ,,gdyby głupota umiała latać to ty fruwałbyś jak gołębica'' ....

2 3
ID:39187

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA