Mam uprzejmą prośbę do zwolenników Palikota -to prośba...

Mam uprzejmą prośbę do zwolenników Palikota -to prośba o skomentowanie poniższego materiału http://wiadomosci.onet.pl/raporty/100-dni-rzadu-donalda-tuska/palikot-ironizuje-to-bylo-fantastyczne-100-dni,1,5040242,wiadomosc.html ...bardzo proszę o obiektywizm ...

10 komentarzy

antekbosy

Cytat "Według większości użytkowników w ten sposób zaśmiecasz forum"
Stosownie do art. 145 ustawy dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń (j.t. Dz. U. z 2007 r. Nr 109, poz. 756 ze zm.), kto zanieczyszcza lub zaśmieca miejsca dostępne dla publiczności, a w szczególności drogę, ulicę, plac, ogród, trawnik lub zieleniec, podlega karze grzywny do 500 złotych albo karze nagany.

12 8
ID:39149

zbuntowany_kaloryfer

@antekbosy: 10/10!;)))

8 9
ID:39153

mazurki

w całym wpisie najlepsze jest zdanie "bardzo proszę o obiektywizm" ! dawno nie czytałem lepszego dowcipu, antydziałkowiec piszący o obiektywiźmie!

7 7
ID:39154

Johan

Palikot nie jesteś Politykiem. Potrafisz tylko wytykać błędy i szydzić z innych. Pochwal się czym Ty zasłużyłeś się dla polskiej polityki i Polaków lub co takiego dla kraju zrobiła Twoja marna partia przez 100 dni siedzenia w Sejmie? Wibrator i marihuana to Twój znak rozpoznawczy. Polacy, którym nie powodzi się na tle reszty Europejczyków, nie potrzebują takiego w Sejmie !

6 6
ID:39156

ozon

Widać potrzebują jeśli jest tożelazne zasady demokracji czy to się podoba czy nie. Jedynie słuszna to już była....A wibrator nie powinien nikogo gorszyć gorzej z pedofilią w Kościele.

5 4
ID:39159

Do administratora info..

Widać ,że Wasze prośby do anty..o nie zaśmiecanie strony nie przyniosły skutku.
Jedyne wyjŚcie to blokada na stałe jego IP.

5 8
ID:39160

Soldier

Ten artykuł jest bardzo sprytnie napisany :) Jeżeli ktoś by czytał go wyrywkowo to może odnieść wrażenie że Palikot naprawdę jest zadowolony z tego rządu a nie tylko ironizował.. Ale i tak najlepszy jest tekst na samym dole artykuł pod zwrotem :
"Sto dni rządu Donalda Tuska - podsumowanie Onetu" a mianowicie - "Moim zdaniem nie mieliśmy drugiego takiego przywódcy w ciągu ostatnich 20 lat, geniusza można powiedzieć", większych bzdur dawno nie czytałem ani nie słyszałem. Onet przechodzi samych siebie.

3 1
ID:39177

antydziałkowiec

@~Soldier: Zgodzisz się chyba z tezą ,że artykuł zmusza do zastanowienia i odpowiednich refleksji ?

1 5
ID:39183

pietreq

Dla mnie takie zachowanie Palikota, to nic innego jak zwrócenie na siebie uwagi, on to robi od samego początku. Tworzy sobie kapitał polityczny. A po przez krytykę Donalda Tuska i rządu nie przyczynia się do poprawy sytuacji, lecz jedynie przejmuje zawiedzionych wyborców Platformy i młodzież. Kto ma młodzież, ma przyszłość i on o tym wie.

1 1
ID:39184

antydziałkowiec

@~pietreq: Oj nie obrażaj ,,zdrowej siły narodu'' bo to ona pokazała Palikotowi ,,gest Kozakiewicza '' w czasie protestów przeciw ACTA .Młodzież jeszcze obserwuje , ale już wyciąga wnioski( i za 250 Euro nie chce pracować) ,a naidługo przyjdzie czas na oceny (na wiosnę) i wtedy posypią się ,,lufy'' , a poprawek nie będzie ....będą za to wykreślenia z listy rządowych nygusów ...

0 6
ID:39190

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA