odnosząc się do bzdur wygadywanych przez pałuckiego...

odnosząc się do bzdur wygadywanych przez pałuckiego odnośnie likwidacji sądu okręgowego, to chciałbym donieść, że są pewne inne dokumenty, których nikt na szczęście jeszcze nie widział i w których jest mowa o wyburzeniu katedry we Włocławku... ponoć jakiś prezydent już dogadał się z jakimś biskupem, a na miejscu katedry ma powstać nowoczesny deptak z kostki brukowej...

niniejszym będąc święcie przekonany o niecnych planach rozbiorowych naszego największego zabytku, tu! z tego miejsca! głośno protestuję przeciw takiej degradacji miasta i proszę o rozpoczęcie zbierania podpisów w obronie katedry!!!...

brzmi głupio? no co wy?... :p hahaha

8 komentarzy

Tomek.L

Dzonny - podaj choć jedną rzecz "in plus", którą rządząca koalicja zrobiła dla Włocławka. Jeżeli coś poszło w Polskę to spodziewam się najgorszego mimo, iż jestem optymistą.

1 0
ID:39334

Oczytany

Ja dorzucę 5 złotych na wyburzenie katedry a na wybrukowanie drugi 5!

0 2
ID:39345

szuja

DzonNy
Ale nazwiska obojĘtnie jakie pisz z duŻej. nAWET JAK TO BĘDZIE tWOJE ALBO gEBELSA.

1 0
ID:39348

dzonny_killer

@~Tomek.L: niestety nie znam ani jednej rzeczy "in plus"... bo nawet do projektów pożytecznych: "jedynka" czy basen można, a nawet trzeba się czepiać za fatalne wykonanie, czy choćby tradycyjne olbrzymie OPÓŹNIENIA w terminie... :P

@szuja: wobec osób, do których nie mam szacunku, nie będę używał wielkich liter... już kiedyś o tym pisałem :p

0 0
ID:39357

szuja

@dzonny_killer:
Dzonny nie wygłupiaj się .Przecież wiem ,że nie jesteś p..... Przecież wiesz ,że nie chodzi o prezydenta tylko o zasadę pisowni.

0 0
ID:39369

zbuntowany_kaloryfer

Jeżeli już mówimy o remontach/naprawach i modernizacjach wszelakich to jestem za tym aby na serio zabrać się za park. Oświetlenie, alejki i OGRODZENIE!
A poza tym: zamiast wyremontować amfiteatr to zburzyli, a w zamian mamy kretyński ogródek jordanowski...

2 1
ID:39377

dzonny_killer

to, co mi się podoba, to celna uwaga i totalna cisza ze środowiska postkomunistycznego... boją się nawet japę otworzyć... :p

a najlepiej jak niewygodny post jak najszybciej zejdzie z pierwszej strony, żeby jak najmniej osób go przeczytało i nie daj Boże stwierdziło, że COŚ w tym jest :p

0 0
ID:39465

szuja

@dzonny_killer:
Fakt to forum ma taka wielka wadę. Śmieci spychają ciekawe artykuły.Wiadomo drugiej strony nikt już nie czyta.

1 0
ID:39473

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA