włocławianie polecam artykuł w NIE o dziwo ta lewicowa...

włocławianie polecam artykuł w NIE o dziwo ta lewicowa gazeta też się poznała na panach rządzących miastem Włocławek artykuł pt. Kazirodztwo władzy o prezydentach, panu od jabłek i 300 tyś., doktoracie itp. jasnowidz z Człuchowa miał rację mówiąc że Włocławek to skorumpowane miasteczko ... nic tylko uciekać z tego miasta.. .od samego czytania głowa boli

12 komentarzy

dzonny_killer

nigdy nie sądziłem, że w tym szmatławcu ukaże się artykuł o moim mieście... tym bardziej zdumiałem się, że postkomunistyczna szmira odważyła się napisać o komuchach włocławskich to, co czym wszyscy wiedzą, a niektórzy nawet w sądach się znaleźli... :p

to, co napiszę jest chore, ale... BRAWO "NIE"!!!

9 4
ID:39492

zbuntowany_kaloryfer

Mimo wszystko @dzonny nie zmuszę się do zakupu tego szmatławca. W imię zasad.

3 7
ID:39496

szuja

@dzonny_killer:
Kiedy ranne wstają zorze ,nasz killerk już NIE orze.Zamienił stryjek siekierkę na badylek. A może na co innego.

5 7
ID:39500

zbuntowany_kaloryfer

Masz Dzonny w prezencie... Aż serducho się raduje od samego patrzenia..!

5 3
ID:39502

antydziałkowiec

Może ktoś wrzucić na forum ten artykuł o włocławskich układach politycznych bo nie mogę go namierzyć ....

2 0
ID:39580

:-)

@~antydziałkowiec: http://www.nie.com.pl/
tutaj można pobrać ten artykuł.

2 0
ID:39590

dzonny_killer

Dzięki Kaloryferku... ale zawiodłem się na Twoim filmiku...

0 0
ID:39599

antydziałkowiec

@~:-): Trzeba się troche wysilić ,ale udało się dziekuję . Zastanawiajace dlaczego dopiero teraz ,,Nie '' to opublikowało ? Przed wyborami byłby to niezły pasztet da miejscowego ,,aktywu partyjnego'' , a te koneksje nie są od wczoraj ,,pielęgnowane''...

0 0
ID:39616

nikita

nic sie tutaj nie zmieni przez lata kolejni ludzie wladzy będą pociotkami obecnych, nasi mieszkańcy niepiśmienni i nieczytaci będą ulegali emocjonalnej walce swoich o swoich. tak tu juz bedzie, to kolejny juz artykul w NIE który traktuje o wlocławskiej patologii gdzie sitwa czerwonych manipuluje od lat publicznymi pieniędzmi w obrębie wlasnych spółek i rodzin.

0 0
ID:39620

ozon

Nie jestem zorientowany w realiach miasta ale jeżeli tak jest jak tu i ówdzie czytam i słysze to chętnie złoże swój podpis pod zawiadomieniem do prokuratury bo chyba innej możliwości nie ma? Mówie to bardzo poważnie.Wiem też ze żródeł że w wyborach jest bardzo niska frekwencja a im mniej ludzi bierze udział tym łatwiej otrzymują mandat ci sami kandydaci. Tak trudno to zrozumieć? Wbrew pozorom to los miasta jest w rękach wyborców.....Smutne że mieszkańcy mają taki ambiwalentny stosunek w tej materii.Ludzie obudżcie się.

1 1
ID:39625

antdziałkowiec

@~nikita: Ale jak się będzie o tym pisać i mówić to może owce zobaczą wreszcie ,że wełna znika za darmo i jeszcze od znikania trzeba płacić podatki . A urna służy tylko do legalizacji złodziejstwa - nie sądzisz ?

0 0
ID:39659

dzonny_killer

@~ozon: ale z tą prokuraturą też uważaj... w artykule jeden został wymieniony... :p

0 0
ID:39676

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA