Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na...

Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na Palenstynczykow masakrujac 19 osob w tym starcow, kobiety dzieci. Kiedy ta demokracja (w tym Polska) bedzie bronic wolnosci Palestynczykow ? Gdzie jest odwazny pan Sikorscki ? wysylajacy zolnierzy do Iraku, Afganistanu i gdyby kazali mu wyslalby do Syrii, gdzie jest przedstawicielem Amerykanskim !!! Codziennie Zydzi likwiduja tych ludzi. Nie pozwalaja na przewiezienie rannych do szpitali, zamykaja im dojscie do wody, otrzymywanie paczek z zywnoscia. Historia niczego ich nie nauczyla.

10 komentarzy

antydziałkowiec

Sikorski ,,braci w wierze'' szanuje tym bardziej ,że ma ,,domowy nadzór '' w postaci szacownej ,,kochajęcej pokój'' małżonki ...Ciekawe co na to ,,trąba propagandy Israela '' na polskę -Szewak Wajs -też ,,kochajęcy pokój'' .....?

6 4
ID:39752

ozon

..."a język lata lata jak łopata...

2 8
ID:39770

Zibi.

Przypadek Żydowski jest dość ciekawy. W wyniku pewnej, znanej nam wszystkim ideologii pewien szalony austriacki malarz chciał ostatecznie rozstrzygnąć kwestię Żydowską. Jak wiemy z historii nie udało się tego dokonać faszystom niemieckim, francuskim, ukraińskim, estońskim czy węgierskim. Dzisiaj niestety Izrael prowadzi podobną politykę w stosunku do Palestyny i tego biednego narodu jak kiedyś Hitler w stosunku do dawidowego plemienia. Izrael hołduje typowej moralności Kalego a kraje uzależnione od żydowskiego kapitału całkowicie prostytuują się w przemilczeniu traktując problem Palestyny. Dziwne ale w tej sprawie wspieram Rosje, która w głębokim poważaniu ma jewrjejów.

8 0
ID:39778

pietreq

@Zofia, nie pisz, że to Żydzi, bo to na pewno byłoby krzywdzące dla wielu z nich, lecz że robi to Izrael, a jeszcze ściślej Syjoniści. To najbardziej niebezpieczna organizacja na świecie. Wykorzystują holokaust do stosowania terroru.
Bardzo wyraziście ten problem przedstawiony został przez prezydenta Ahmadinejada w poniższym wywiadzie. Trzy proste pytania tego mądrego człowieka dają naprawdę do myślenia.

1 0
ID:39793

Zibi.

@ pietreq - Posłuchałem tego wywiadu i siłą rzeczy rodzi się wiele pytań. Dlaczego media w demokratycznycm kraju (krajach) nie pokazują prawdziwej twarzy Prezydenta Iranu? Dopiero tu się dowiedziałem że ten facet jest naukowcem a nie jakimś fundamentalistycznym betonem! Jego spojrzenie na Holocaust popularyzyje jedną ze spiskowych teorii dziejów podobna do tej o zburzeniu WTC w NY. Generalnie zmieniam stosunek do tego gościa. Zobaczymy co wywinie na Bliskim Wschodzie. Myslę jednak że bogate kraje są z wszczęciem kolejnej wojny więc on stanie się tylko kozłem ofiarnym gdyż Syjoniści pretekst sobie znajdą, niestety...

8 0
ID:39802

antydziałkowiec

@~Zibi.: po takim antyżydowskim wpisie nastąpi zaraz atak i zostaniesz określony przez wąchckie towarzystwo wzajemnej adoracji jako ANTYSEMITA i wyklęty .....na dwa dni z tego forum . Żyd ma zawsze rację ,a jak to ktoś kwestionuje to .......samoloty zaatakuja Palestynę w ramach ,,akcji pokojofej'' jak mówi trąba Tel Avivu na polskę ,,kochajęcy pokój'' - Szewak Wais ...

4 2
ID:39805

pietreq

@antydziałkowiec, bycie antysyjonistą nie jest równoznaczne z byciem antysemitą.
Tradycyjni Żydzi nie są Syjonistami
http://www.jewsagainstzionism.com/
Z takimi Żydami spotkał się prezydent Iranu i takiej twarzy Ahmadinejada również media nie pokazują. Jak to zobaczyłem, to już w ogóle nie mogłem zrozumieć o co w tym całym konflikcie z Iranem chodzi.

2 0
ID:39821

Zibi.

@pietreq - dzięki za te wstawki, dają dużo do myślenia w jakim obłudnym syfie się taplamy...niestety towarzystwo Bilderberg zawiązuje nam oczy i zatyka uszy wodząc nas za nos....

3 1
ID:39831

pietreq

@Zibi., mimo tego syfu i tak jestem optymistą, i staram się dostrzegać to, co pozytywne wokół mnie. Pozdrawiam.

1 0
ID:39842

antydziałkowiec

Co by nie mówić ,jak tak dalej bedzie się ta ,,pokojowa polityka Israela ''rozwijać to wreszcie kraje arabskie się zjednoczą i ...nastąpi tam Sodoma i Gomora ...i wtedy nastąpi kolejne wypędzie ,,podjudzaczy i mieszaczy'' finansowanych przez ,,jedynych sprafietliwych Wall Street ''....

0 0
ID:39931

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA