Witam, gdzie we włocławku warto oddać komputer do naprawy?...

Witam, gdzie we włocławku warto oddać komputer do naprawy? Zależy mi, żeby był zrobiony dobrze i nie za drogo. Druga sprawa potrzebuję dorady w zakupie nowego sprzętu. Są we włocławku sklepy godne polecenia ?

15 komentarzy

She

Polecam ProFuturo na Pogodnej (obok byłego Globi)

2 8
ID:39849

qtt3

Delta - św. Antoniego - nie owijają w bawełnę ;)

10 1
ID:39850

antydziałkowiec

A ja polecam stoisko Pana Tadeusza w Wiślaninie na parterze ,chyba ,,Nataliasoft''- sam też z powodzeniem korzystam z ich fachowości .

3 13
ID:39851

mieszkaniec włocławka

Odradzam K........ Marka znana na całą Polskę, ale z fachowością u nich bardzo ciężko.

0 3
ID:39853

Arek

Moim zdaniem b.dobra obsluga i fachowa porada tylko w sklepie Delta - św Antoniego

7 2
ID:39854

ANDZIA

A ja polecam pana Mirka na 3-go maja w solarium blisko punktu PLUSA ze starego złomu zrobił mi super komputer jest solidny i bardzo tani. Pozdrawiam

1 6
ID:39861

Mk

Swój nowy sprzęt zakupiłem w sklepie V..... przy ulicy Cichej. Rzetelna obsługa i doradztwo ,jestem zadowolony.To odnośnie zakupu ale nie jestem pewien czy tam naprawiają kompy.

0 3
ID:39863

Melancholik

"Zależy mi, żeby był zrobiony dobrze i nie za drogo" , a komu zależałoby żeby był zrobiony źle i drogo?...

2 7
ID:39868

Roman

@~Melancholik: We włocławku mieszkam od niedawna więc nie znam jeszcze wszystkich godnych polecenia miejsc.

4 0
ID:39888

Antek

Sklepów ze sprzętem jest na takie miasteczko sporo, również markety. Jeśli dla kogoś liczy się tylko cena to w necie.
Problemem nie jest kuno sprzętu. Trzeba wiedzieć gdzie są w stanie pomóc, uczciwie doradzić a potem serwisować sprzęt.
Ja już się g... najadłem. W tamtym roku zrobiłem rozeznanie we Włocławku na elementy komputera, ale nie, ale ku... nieeee. Miałem na sprzęt 3200zł. Postanowiłem że zaoszczędzę jakieś 130zł i kupię wszystko w sieci. Znam się na sprzęcie całkiem nieźle, prawie ze wszystkim sobie poradzę, i co? Składam kompa, gram a po około tygodniu resety. Nie mając wszystkich części na podmiany zaniosłem do znanej firmy Pro .....(pominę bo jednak straciłem do nich szacunek), poleconej przez informatyka. Stwierdzili że płyta główna. Sprzęt nie od nich, musiałem zapłacić za diagnozę, ok. Wysłałem płytę do sklepu do Gdańska. Po 23 dniach dostałem ją z powrotem z opisem: test ok. Problem pozostał, znów kasa na przesyłkę poszła, stracony czas i wku.. na maksa. Przypomniało mi się że pierwszy komputer rodzice kupili mi w Delcie na Antoniego. Nie byłem u nich chyba z 8 lat. Trzymali mi sprzęt dwa dni ale w końcu pomogli. Winna była jedna z pamięci, przy okazji uświadomili mnie że mam trochę za kiepski zasilacz do mojej maszyny. I tak sobie "zaoszczędziłem" zakupami w necie. Wszystko jest dobrze jak jest dobrze ale jak coś się sypie za wszystko trzeba płacić. Kup gdzie chcesz, Twoja sprawa. Gdybym był mądrzejszy przed szkodą nic nie musiałbym płacić za testy sprzętu czy wysyłki. Szybciej na miejscu i bez dodatkowych kosztów. Ogólnie jestem zadowolony, pomimo że wk... mnie tekstem że gdybym kupił wszystko u nich mógłbym liczyć na sprzęt zastępczy na czas naprawy. Mieli rację, mądry Polak po szkodzie, choć mogli mi tego nie przypominać.

4 0
ID:39895

Ziomek

Polecam magików z Delta na św. Antoniego. Potrafią zdziałać cuda :).

4 0
ID:39899

stary

Bonus Serwis przy Toruńskiej, w pobliżu dawnego Wozamotu.
Polecam

0 1
ID:39900

Antek

stary
Bonus nie jest zły jeśli chodzi o kasy fiskalne, komputerowe sprawy też przy jakoś ogarniają. Swego czasu miałem z nimi do czynienia. Nie będę oczerniał, nie wypada, ale ja tym panom już podziękuję.

0 0
ID:39927

Jan

Mam podobny problem szukam dobrego fachowca od kompa(zawiesza się) Był już u trzech w tym u jednej ze znanych we Włoclawku firma Mi.....ale tam nic nie stwierdzono i za samą diagnostykę skasowali 100 a problem pozostał może doradzicie mi gdzie moge sprzet oddac.

0 0
ID:40807

Antek

minęło sporo czasu, pewnie już sobie poradziłeś, jeśli proszę o przeczytanie całego wątku i troszkę się wyjaśni bez zbędnych pytań

0 0
ID:43263

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA