Podobno są już ,,niezależne '' kadydatury do ,,kunkursu''...

Podobno są już ,,niezależne '' kadydatury do ,,kunkursu'' na prezesa Włocławskiej Kolesiowskiej Spółdzielni Mieszkaniowej ,czy to prawda ?

6 komentarzy

Oczytany

~antydziałkowiec , ty jak stara pierdoła narzekasz. Złóż akces kandydatury na prezesa, ja ciebie poprę!! Już masz głos poparcia!! Skończą się twoje męki narzekania, weźmiesz władze w spółdzielni w swoje '' rence'' Zrobisz się cieciem i będzie git!.

3 2
ID:40129

antydziałkowiec

@~Oczytany: Ok , ale tylko z ,,oczytanym pierdołowatym zastępcą '' ....

1 6
ID:40134

Stacha

do antydziałkowca - nie masz co robić i brak tematu- przyjdź na zebranie WSM 21.03.12 o 17 do klubu Krokus-.

3 0
ID:40184

antydziałkowiec

@~Stacha: Jak ,,czytać'' -to temat jest drażliwy , a w Krokusie już nieraz widziałem jak rozstrzyga się ,,niezależne kunkursy'' z udziałem pracowników WKSM przy głosowaniu ... od jakiegoś czasu jestem we wspólnocie i nie muszę uczestniczyć w tych farsach , mam prawdziwy wpływ na wybór członków zarządu wspólnoty ...

0 1
ID:40196

Stacha

Skoro jesteś we wspólnocie to masz spokój- nie wiadomo czy jutro wszystkich wpuszczą- ostatnio firma ochroniarska dzielnie broniła radę nadzorczą .Może jutro będzie powtórka z rozrywki.

2 0
ID:40210

antydziałkowiec

@~Stacha: Spoko ,spoko ,tych co mają wybrać ,,niezależnego prezesa'' oznakują i wpuszczą , malutko ...brakuje by szybko wybrali po swojej myśli ....

1 1
ID:40223

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA