Wypowiedź premiera państwa unijnego środu Europy!!!...

Wypowiedź premiera państwa unijnego środu Europy!!! http://wiadomosci.onet.pl/emerytury,temat.html-w normalnym państwie ,,taki '' premier już nie byłby premierem ! Jak dlogo będzie trawac ten rządowy kabaret z premierem POdpisującym ,,ACTA'' i ustawy wbrew Polakom ?

12 komentarzy

antydziałkowiec

Przepraszam ,ale cenzura jest szybsza ,cytowana kompromitująca wypowiedź Tuska o wyższości rodzin bezdzietnych nad tymi posiadającymi dzieci została szybko ...wymoderowana ...ale w internecie nic nie ginie więc ją znajdę ...

1 9
ID:40296

mazurki

obsesja med. natręctwo, myśli i czynności natrętne, będące objawem
/psycho/nerwicy; myśl prześladująca uporczywie; uraz na jakimś tle: por. fobia
źródło Władysław Kopaliński "Słownik wyrazów obcych" z 1983 roku str. 298

10 1
ID:40305

antydziałkowiec

@~mazurki: nie papuguj ...bądź oryginalny ,stać cię na to ...

1 4
ID:40313

mazurki

i kto to mówi? ja żeby ocenić zjawisko sięgam do fachowej literatury, Ty zabawiasz się w "kopiuj wklej"! uważasz się za oryginalnego? nie wiem na czym polega Twoja oryginalność

5 1
ID:40317

antydziałkowiec

Nie rozumiemy się- ja mówię byś nie papugował Tuska ,który w podobny sposób ucieka od sedna swoich kłamstw i odwraca uwagę wyborców od okradanego koryta ...czyżby tobie też brakowało refleksu ?

0 4
ID:40321

mazurki

moja rada - nie poPISkuj! ENTER

3 1
ID:40331

Byszek

@~antydziałkowiec: Jeżeli nie będzie jej na onecie to nie znajdziesz ;)

3 1
ID:40337

antydzialkowiec

Czyżbyś był ,,radnym''?

0 5
ID:40343

antekbosy

Zgraja nieudaczników żerujaca na naiwnych wyborcach ...a hasło ,,tanie państwo'' w świetle przekrętów tego pseudorządu brzmi jak kpina z wyborców pracyjących w większości za 250Euro(!!!) . Jak można złodziejskie przekręty z funduszami i emeryturami nazywać reformą ? Jeśli tak to ci co okradaja sklepy i banki też są reformatorami ...?

0 3
ID:40357

antydzialkowiec

@~antekbosy: plagiatorze proszę w tym tonie jeszcze ,nareszcie z twojej pisaniny może wyniknąć coś pozytywnego ...niechcący

0 3
ID:40366

antydzialkowiec

@~antekbosy: ,,masz u mnie plus'' , może jeszcze jesteś do ,,odzyskania'' . Chyba ,ze tak jak ,,pannnn'' premier nie lubisz rodzin , które ośmieliły się mieć dzieci ,chorować i emerytyować ...

0 2
ID:40375

Byszek

Antekbosy to nikt inny jak antydziałkowiec! Zobaczcie na wielokropki przy wpisach antka i działkowca identyko :)

2 1
ID:40383

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA