pracownicy fizyczni Wloclawskiej Spoldzielni Mieskzaniowej z...

pracownicy fizyczni Wloclawskiej Spoldzielni Mieskzaniowej z Kazmierza Wielkiego to sa dopiero Eksperci codzien albo swiadcza uslugi prywatne w warsztacie przy lanowej albo wychodza po 15 z warsztatu TAK PIJANI JAKBY WIALO 200KM/H GOSPODARZA TO TA SPODZIELNIA NA KAZIKA TO NIEMA JEST JEDEN WIELKI SYF WKOLO I NA DODATEK TA WIZYTOWKA PANOW Z WARSZTATU WYCHODZACYCH Z W.W POMIESZCZENIA LEDWO NA NOGACH

16 komentarzy

Sekwoja

Jeżeli w tych ciężkich czasach ludzie nie szanują pracy ani dyscypliny z nią
związanej, to krótka piłka -- zwolnić. A może kierownik tej grupy jest nie lepszy?.
Szkoda by było tylko żon i dzieci tych nieodpowiedzialnych ludzi

5 2
ID:40678

KOLO

I to są właśnie SPÓŁDZIELNIE. PAŃSTWO W PAŃSTWIE

8 1
ID:40679

LANOWA

to co sie wyprawia na OS.K.Wielkiego to jakis PGR kierownik widzac wszystko nie robi nic pracownicy z warszatu spoldzielni zrobili sobie ZAKLAD PRACY CHRONIONEJ PIJAC PRACUJA NA WLASNY RACHUNEK ZERO REAKCJI WLADZ MIESZKANCY CORAZ BARDZIEJ NERWOWI A GDZIE KTOS Z ZARZADU?

1 1
ID:40680

antydziałkowiec

Czy mowa o WKSM - Włocławska Kolesiowska Spółdzielnia Mieszkaniowa ? Po prostu kolesie i..... brak nadzoru kierownika ...zrobili sobie ławeczkę,ale jak pada i zimno to może ,,degustują'' w warsztacie ...

3 6
ID:40684

Janusz Palikot

Ojj Mylisz pojecia Antydzialkowiec laweczka u progu blokow 14pulku i lanowej to dobro wspolne miekszancow ani kierownik ani owi panowie nie maja z nia nic wspolnego mieszkancy sami skladali si na trawke na lawke i na choinki do ogrodka bez zadnego wkladu Wladz ani pracownikow WSM

1 1
ID:40686

antydziałkowiec

@~Janusz Palikot: Tak tylko zapytałem ,bo kilka razy w roku idąc do dentysty obserwuję tam ,,biesiady'' z elemntami ,,artystycznymi'' w postaci śpiewów podobnych do beczenia baranów przeplatanych słowami pochodzenia rynsztokowego .A raczej bez zgody pobliskiej administracji WKSM taka ,,gorzelnia '' pod chmórką nie mogłaby powstać .Prawo zabrania picia alkoholu i palenia papierosów w miejscach publicznych i pan kierownik administracji z pewnością o tym wie, Straż ,,Wiejska '' również .I mimo wszystko na tą ,,pijalnię'' pozwolają .A mieszkańcy okolicznych bloków też pewnie mają tych ,,baranich koncertów'' dosyć .... a teren jest spóldzielni ...i dzieci się na to pijaństwo patrzą ...tego mają się uczyć ?

2 1
ID:40703

pietreq

@lanowa, ciekawe rzeczy piszesz. Normalnie jakbym czytał opis jakiegoś filmu Barei. Wesoło tam na Kazika macie, a zawsze to osiedle takie smutne mi się wydawało. Tak zawsze sobie myślałem, że gdybym mieszkał na Kazia, to depresję bym załapał na bank.

0 1
ID:40718

janusz palikot

nie zmieniaj tematu Antydzialkowcu tu chodiz o pijanstwo podwladnych kierownictwa spoldzielni a nie o picie pod chmurka itp o ile mi wiadomo na lawce jest bardzo czysto nie znajdziesz tam nawet peta ani kapselka a i interwencji policji tez napewno nie wiec zapewne jestes osoba scisle zwiazana z kierownikiem i reszta bandy i jak to w PL w modzie wszystko wazne procz tematuow nie wygodnych

1 2
ID:40719

antydziałkowiec

@~janusz palikot: Oooo przepraszam ,ale wizyt ,,funkcjonariuszy'' WKSM na ławeczce nie wykluczyłem ,a poza tym ja tam bywam sporadycznie i mimo wszystko ,,koncerty beczacych baranów '' udało mi sie usłyszeć ,więc co tam musi się dziać na codzień ? N a co tamtejsze dzieci musza patrzeć i czego słuchać ?

2 2
ID:40725

zbuntowany_kaloryfer

A mi się Kazika kojarzy z disco-babe, z wylęgarnią blachar;)

5 2
ID:40741

Robert

Do lanowa. Gratuluję Ci poprawnej polszczyzny.

0 6
ID:40744

Byku

A przecierz na KAZIKU mieszka śmietana z RADY NADZORCZEJ !!!

1 0
ID:40791

antydziałkowiec

@~Byku: Masz na myśli byłych towarzyszy-funkcjonariuszy ........i kolegów funkcjonariuszy ....

1 0
ID:40801

SPRAWIEDLIWY

SZANOWNI PAŃSTWO!!!! TO WCALE NIE JEST TAK JAK TU SIĘ OPISUJE NA TEMAT PRACOWNIKÓW WSM Z OSIEDLA KAZIMIERZA WIELKIEGO,SPRAWA JEST BANALNIE PROSTA .TO CAŁE ZAMIESZANIE Z NIBY "PIJANYMI PRACOWNIKAMI WSM TO FIKCJA !JEST TO ZEMSTA MIESZKAJĄCYCH W POBLIŻU LOKATORÓW ,NAUCZYLI SIĘ ONI ŻE MOŻNA COŚ NA WARSZTATACH WSM ZROBIĆ SOBIE COŚ ZA PRZYSŁOWIOWE BÓG ZAPŁAĆ ,NIESTETY TE CZASY JUŻ SIĘ ZAKOŃCZYŁY I MINEŁY JAK POPRZEDNI SYSTEM W POLSCE,PRACOWNICY ODMAWIAJĄ WYKONYWANIA TAKICH DROBNYCH NAPRAW TYM SAMYM NA ICH KONTA PRZYBYWA WROGÓW ,A JAK MOŻNA W PROSTY SPOSÓB SIĘ ZEMŚCIĆ ?WYSTARCZY NA JEDNYM Z WŁOCŁAWSKICH FOR INTERNETOWYCH RZUCIĆ HASŁO "PIJACY" I ZEMSTA GOTOWA ZAWRZE JAK W TYGLU ,ALE JEŚLI JUŻ SIĘ ZBIERZE GRUPKA BLOKOWYCH PODŻEGACZY "OCZYWIŚCIE WIECIE PANOWIE O KIM MOWA ,TAK TAK O WAS SMAKOSZE TANICH TRUNKÓW I SZEMRANYCH INTERESÓW :)TA ŁAWKA POD DRZEWKAMI JEST DLA WAS JAK DLA INTELIGENTNYCH LUDZI "WCK" PEWNIE NIE WIECIE CO TEN SKRÓT OZNACZA :)NIE BĘDĘ WAM TEGO TŁUMACZYŁ BO MACIE I TAK ZA WIELKIE ZALEGŁOŚCI W NAUCE!,PODSUMOWUJĄC TEN FIKCYJNY TEMAT" PIJAŃSTWA " W WSM, POLECIŁ BYM PANOM OSKARŻYCIELOM W NAJBLIŻSZE ŚWIĘTA UDAĆ SIĘ DO SPOWIEDZI ODBYĆ POKUTĘ I BIĆ SIĘ W PIERSI Z ŻALU ZA SWĄ GŁUPOTĘ !!!!!!!!!!!

2 0
ID:40816

antydziałkowiec

@~SPRAWIEDLIWY: Kilka drobnych uwag do twojego tekstu -nie WSM , ale WKSM , trunków w miejscach publicznych spożywać ustawowo nie wolno , ławeczka na terenie WKSM nie może służyć libacjom chocby ze względu na obecność bawiacych się tam dzieci - to uwaga do Straży ,,Wiejskiej'' , Policji oraz do ,,działaczy -kierownictwa''WKSM ,którzy nie dostrzegają problemu ,lub udają ? I na koniec nie za Bóg zapłać '' ale za walutę obowiazująca na ławeczce - przyklad z misyjnej telewizji

0 0
ID:40821

tytus 13

Sprawiedliwy jaja sobie robisz. Jesteś NIESPRAWIEDLIWY. To wszystko jest prawdą. Nie wciskaj kitu ludziom.

0 0
ID:40858

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA