Doradcy podatkowi, za symboliczną złotówkę. Ta usluga...

Doradcy podatkowi, za symboliczną złotówkę. Ta usluga powinna być darmo. Placimy wystarczająco duzo żeby nie placic dodatkowo za radę. Na pewno pracownica urzędu skarbowego, u której go składamy, podpowie, co jest nie tak i nie potrzeba kupowac jeszcze ich uslug.

7 komentarzy

Zibi.

Droga Oliwio w US nie pracują żadni doradcy podatkowi, to sa zwykli urzednicy skarbowi, umiejący posługiwać się kalkulatorem w zakresie dodawania ;-)

6 0
ID:40765

Oliwia1979

Ale o co Tobie chodzi.? Przecież masz prawo wyboru. Jak nie chcesz lub Cię nie stać to nie korzystasz z usług doradcy podatkowego. Tak samo jest z leczeniem - leczysz się w przychodni za tzw. za darmo lub idziesz do lekarza prywatnie, gdzie płacisz za wizyte, możesz się leczyć za darmo u stomatologa, ale czekasz na wizytę lub idziesz prywatnie i też płacisz za wizytę. A jak chcsz akiejś informacji to zadzwoń do Urzędu Skarbowego

5 2
ID:40766

zbuntowany_kaloryfer

@Oliwia1979 powinna częściej zabierać głos. No i prawo jazdy można Jej dać. A nawet przystąpić do matury;)

4 5
ID:40772

zbuntowany_kaloryfer

Oliwia1979: tylko nie obrażaj się! Żartuję sobie po prostu!

2 2
ID:40778

Oliwia1979

@zbuntowany_kaloryfer: Prawo jazdy mam i mature też zdałam. I na studia też nie musisz mnie wysyłać, bo skończyłam.

3 2
ID:40780

zbuntowany_kaloryfer

@Oliwia, no żartowałem. Jesteś fajna i kumata laska a ja lubię czasem powyzłośliwiać się. Ten typ tak ma;)

4 4
ID:40786

zbuntowany_kaloryfer

@Oliwia1979: jesteś zajefajna laska. No jak mam to jeszcze wyrazić???

4 3
ID:40796

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA