Dzisiejszą kontrolę trzeźwości kierowców na ul....

Dzisiejszą kontrolę trzeźwości kierowców na ul. Toruńskiej można podsumować tak: Policja chęci miała dobre a wyszło jak zwykle.
Po rozpoczęciu kontroli utworzył się potężny korek do ul. Wienieckiej. Prawie wszyscy, którzy co mieli coś we krwi skręcali w ul. Wieniecką. Do wyboru mieli jeszcze ul. Hutniczą, Mechaników lub lewoskręt do WCK. Tak więc połów był więcej niż skromny.
Brawa dla policjantów planujących tę operację. Zasłużyli na kolejny dowcip o milicjantach

5 komentarzy

abcde

Tak to jest jak się przyjmuje do policji na podstawie testów sprawnościowych a nie testów na inteligencję. Myślenie nie wchodzi w ich kompetencje.

3 1
ID:41005

Zygmunt Pawlak

Ja myślę, że to sprawa dowódców a nie kontrolujących policjantów. Ci otrzymują
takie rozkazy i muszą je wykonać. A miejsca kontroli pewnie też przez
przełożonych były wytyczone.

1 0
ID:41013

hmmmmmm

Jak zwykle wam nic nie pasuje. Ale na forach możecie posPISkować. I tak żaden normalny człowiek nie przejmie się waszymi wypocinami i to raczej osoby waszego pokroju są obiektami żartów. A co do postu @`kierowca Ty chyba człowieku wyjeżdżasz na miasto jak Ci rodzice dadzą kluczyki, bo gdybyś wiedział to korki na tej trasie są normalne spowodowane remontem jedynki na toruńskiej, więc czy są policjanci czy ich nie ma, korek tam się robi cały czas. Co się nie zrobi to źle... marudni jesteście

3 4
ID:41014

antydziałkowiec

Zawsze mnie przekonywano ,że Policja słuzy do rozladowywania korków i usprawniania ruchu ,a tymczasem okazuje sie ,że polska policja ...niekoniecznie ....

2 2
ID:41024

Byszek

@~hmmmmmm: Witamy na forum ekscelencjo ;)

2 2
ID:41030

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA