Janusz Palikot poprze reformę emerytalną w zamian za...

Janusz Palikot poprze reformę emerytalną w zamian za spełnienie postulatów Ruchu. Maly projekcik : zamiany Funduszu Kościelnego na odpis podatkowy, problemy dotyczące wolności. Premier już dogadał się z PSL w tej sprawie.
Wniosek : Wszyscy maja w nosie biednych ludzi włacznie z Palikotem. Ich program to utrzymanie się jak najdlużej przy korycie.

10 komentarzy

antydziałkowiec

Nie jest to odkrywcza teoria ,ale ciesze się ,że rośnie grono niezależnie myślących i oceniających obłudę i zakłamanie politykierstwa wszelkiej maści ...tylko czy znajdzie to swój oddźwięk przed pudłem błędnie zwanym urną w postaci kopa dla tych obłudników ?

6 10
ID:41037

~~~~

Palikot wkrótce będzie za legalizacją prostytucji ( bez barier płci). Rynek pracy się otworzy. Składki do ZUS będą lecieć gęstym strumieniem. Eldorado jednym słowem!
Przydadzą się nowe panienki dla Januszka i jego koszmarnej ekipy. Grunt to dobra kasa i zabawa. Palikociątka to lubią!

7 2
ID:41052

andrzej 1954

czas pomyśleć i nie czekając na wybory ruszyć tyłki wygonić wszyskich blisko koryta na antarktydę niech trochę ochłoną dać szansę młodym bo ja już jestem za stary i dla mnie już nic się nie zmieni , zmarnowali moje 21-lat przemian i tylko coraz gorzej dla uczciwych ludzi rację ma tylko ta zgraja złodziei.

9 1
ID:41055

pietreq

@~~~~~
Palikot swoją karierę zawdzięcza Donaldowi Tuskowi i mediom.
Pamiętam, jak przed wyborami Palikot często bezpłatnie pokazywany był w telewizji, także publicznej. Te wybory były niesprawiedliwe.
Korwin Mikke miał nie mniejsze poparcie od Palikota, a telewizja go nie pokazywała. Wielu ludzi nawet nie wiedziało, że jest coś takiego jak Nowa Prawica. Gdyby wtedy szanse były równe, to na pewno byliby dzisiaj w Parlamencie i przeciwieństwie do Ruchu Palikota byliby wyrazistą opozycją.

4 1
ID:41062

cichyobserwator

@~~~~~: W większości krajów byłej Europy Zachodniej (Belgii, Danii, Finlandii, Francji, Hiszpanii, Irlandii, Luksemburgu, Portugalii, Wielkiej Brytanii i we Włoszech) prostytucja jest legalna.Czy mam rozumieć ,że u nich tez Palikot ma w tym udział ? Polecam poprawę świadomości na tym świecie :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prostytucja

5 7
ID:41064

antydziałkowiec

Tow. cichy sugeruje ,że jak w innych państwach uczciwość i moralność jest towarem deficytowym to trzeba go również natychmiast zaimportować do Polski -tylko czemu tow. cichy nie obstaje tak uparcie przy imporcie polityki prorodzinnej ,monimum socjalnego , bezpłatnej opieki zdrowotnej i studiów ? Czyżby to godziło w ,,żywotne interesy'' ,,jutrzenki ''po ?

3 7
ID:41076

ozon

Hipokryzją Polaków można obdzielić połowe kuli ziemskiej jak nie w 3/4 nawet. Ryzykuje twierdzenie ,że co drugi Polak to " pociotek pani Dulskiej" niestety .Bezpłatne jest leczenie psychiatryczne i można korzystać

3 2
ID:41084

amityr

@~~~~~:
Przecież jest legalna???????????

1 0
ID:41096

rollnick

@ozon, jesteś Żydem?

0 5
ID:41100

antydziałkowiec

Oooooo...zon wrocił z Wąchocka i ponownie udaje ,że nie popiera po ? To tak jak premier udaje ,że szanuje Polaków .....po 67 roku ...życia?

2 6
ID:41101

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA