Mam prośbę o informację na temat jakości telefonu...

Mam prośbę o informację na temat jakości telefonu stacjonarnego z od naszej kablówki, chcę założyć tel i ciekawi mnie czy warto? Z góry dziękuję za info.Pozdrawiam

5 komentarzy

beata 1111111

na pewno warto. Mam od 2 lat i jestem zadowolona. Rozmawiasz bez żadnych opłat z ludźmi, którzy mają też taki telefon i za grosze (10groszy za min w dni powszenie i od godz 18 - 0,08 zł) z innymi ścieciami stacjonarnymi. Mam do tego internet więc płacę tylko 9,90 miesięcznie za abonament, w którym jest 30 minut. Nawet jak przekroczę ten limit to i tak niewiele.

4 3
ID:41288

joe

W porównaniu do TP S.A. jest tak:
- taniej - napisała już Beata
- lepiej - dużo lepsza jakość połączeń (sprawdzone przez moją 90 letnią babcie, wreszcie przestała narzekać że nie słyszy)
- szybciej - serwis w razie awarii praktycznie w ciągu kilku godzin a nie jak w tepsie po kilku dniach.
Polecam

4 0
ID:41293

Stacha

Jeden problem -gdy nie ma prądu - jesteś odcięta od świata - ogólnie warto założyć z uwagi na niższe rachunki niż w TP.

3 0
ID:41301

Oliwia1979

A ja wolę telefon komórkowy na kartę.

1 2
ID:41303

max

Załóż gadu i nr telefonu - rozmawiasz ze stacjonarnymi za 7 gr oraz ze stacjonarnymi z uni europejskiej 7 gr , z reszta przez gadu darmo, podobnie jest na skaypie - decyzja twoja

1 0
ID:41304

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA