Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się...

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci.

12 komentarzy

ja

oj, dana, dana " waryjot" z pana!!

4 10
ID:41435

baba jaga

świetny tekst oddający obecną rzeczywistość jaśnie nam panującej jedynej słusznej POpieprzonej partyjki i jej przywódcy.

10 6
ID:41437

sportowiec

@moher: a o tym co sadzisz? Sk....yn parobek, k...a jego dziwka, poszli się pi.....ić do świńskiego chliwka; ch..., ch..., ch...". Jest jeszcze dalej, ale zaciął mi sie klawisz z kropką.

4 4
ID:41442

Jaś i Małgosia

@~baba jaga: ale PISk !

4 5
ID:41443

szuja

@~baba jaga:
No proszę . Przyganiał garnek.....Hahaha

0 5
ID:41447

Melancholik

Tusk t...ku, każesz nam być gołymi a sam chodzisz we fraku!

3 2
ID:41452

baba jaga

szuja,tacy ludzie jak ty,chwalący jaśnie nam panującego pana K.i pana T.z ich "dworem",też są potrzebni,bo inaczej nie utrzymali by się przy korycie.
A dla ~Jasia i Małgosi też mam odpowiedź.Lepiej teraz wydawać PISk niż później płakać i rozpaczać" nad rozlanym mlekiem".

3 5
ID:41455

szuja

@~baba jaga:
Babo weź się ogarnij. Pogięło cie całkiem . Pewnie od reumatyzmu. Za szybko latasz na tej miotle. Ja i PO. Hahaha

3 3
ID:41458

zbuntowany_kaloryfer

Gdyby władzę zdobył prezes knypel i jego moherterroryści to całkiem prawdopodobne, że baby jagi płonęłyby na stosach;))

6 6
ID:41459

baba jaga

A może zbuntowany_kaloryferze było by bardziej normalnie?Mniej korupcji i przekrętów?Nie wyprzedany prawie cały majątek narodowy za bezcen np.stocznie inwestorowi katarskiemu?A może nadal by funkcjonowała cukrownia w Brześciu,która była po kapitalnym remoncie?Dzięki tobie i takim jak ty,rządzą POkemony.Widać z twoich wypowiedzi,a obserwuję je już od dłuższego czasu,jak masz "zryty"mózg przez tvn-y i inne temu podobne stacje.Siedem lat indoktrynacji odbiło piętno na tobie.A co do stosów,to mam takie samo zdanie o twoich idolach jak ty o -jak to nazwałeś-knyplu i jego moherterrorystach a którzy to jakby mogli,to wszystkim polakom zafundowali by eutanazję.(afera z lekami przeciwrakowymi i cała działalność MZ i MF.No ale przecież ty,podobnie jak niejaki szuja, jesteście włocławiakami więc nie dziwię się waszym wypocinom.

6 7
ID:41465

cichyobserwator

@~baba jaga: Zapomniałaś dodać , że doprowadzili już do takiego stanu Polskie Koleje Państwowe , że doszło do następnej katastrofy kolejowej.Zaniedbania są tak wielkie , że już w Holandii dochodzi do katastrof a jak tak dalej pójdzie to i na Antarktydzie doprowadzą koleje do ruiny.
Mam też pytanie .Które stacje tobie zryły i gdzie mieszkają takie elokwentne baby.
Bo te , które do tej pory wydłubywałem odchodziły bez słowa.

5 6
ID:41469

Do zbuntowany _kaloryfer

Prawda jest taka ze Ty i inni podobni masie zryty moag przez T.. Nie wiecie ze pranie mozgow to ich specialnosc. Stacje ta zalozyly Sluzby Specjalne PRL.
Kazdy myslacy i kochajcy kraj jest niewygodny.

Kochaj Putina sluzby specjalne T..
jutro nie bedzie Polski

2 3
ID:41495

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA