Bardzo ważny temat poruszony przez Pana Piotra Ikonowicza, w...

Bardzo ważny temat poruszony przez Pana Piotra Ikonowicza, w kontekście strajku w Anwilu i jego wypasionych dygnitarzy związkowych. Ważna wypowiedź i propozycja do zmian w związkach zawodowych. http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje.xsp?unid=DF617BF68AD2FA06C12579EC0034DD0C

10 komentarzy

Ada

Ten Palikot podpisal przeciez reforme emerytalną.

1 1
ID:41621

zbuntowany_kaloryfer

No proszę: Ikonowicz na tapecie. Jeżeli chodzi o zaawansowanie debilizmu mógłby nawet z knyplem konkurować. Masakra, mój kraj schodzi na psy.

3 3
ID:41635

rollnick

@Oczytany
Już nie nakręcaj na tych lewaków, bo mi się rzygać chce jak ich słucham. To partia dla debili. Bo kto inny może się złapać na ich hasła?
A w zachowaniu tego prymitywa Palikota wyraźnie widać przerabiane wcześniej lekcje u Tymochowicza, specjalisty od marketingu politycznego, który stoi za sukcesami Andrzeja Leppera i innych znanych polityków nie tylko w Polsce.

0 5
ID:41640

Oczytany

Czytaj ze zrozumieniem. Przytoczyłem wypowiedź i propozycję Ikonowicza !. Co ma do tego Palikot??

1 1
ID:41659

Oczytany

Wolę Palikota od Tymochowicza i lewaków od Ikonowicza, niż PiSowców i Solidaruchów razem wziętych z PO.

1 1
ID:41660

rollnick

@Oczytany
A dla mnie to żadna alternatywa, jedni i drudzy są siebie warci.

0 1
ID:41662

wadera

A kaj to Korwinek ?

1 0
ID:41693

LALA20

@rollnick
Ty stoisz za liderem PiS-u, specjalistą od radia i telewizji.

1 1
ID:41705

rollnick

@LALA
Skoro tak popiskujesz, zaczepiasz, prowokujesz... coś ci nudno w te pogodne dni, jakby czegoś ci brak. Napij się browarka, czy co tam lubisz jak nie wiesz co masz ze sobą zrobić. Co mi chcesz udowodnić? Że popieram PIS? Moje poglądy w przeciwieństwie do ciebie są bardzo wyraziste. Ty niby nie popierasz żadnego ugrupowania politycznego, a jednak jesteś zaciekłym wrogiem PIS-u i kiedy tylko ktoś negatywnie wypowie się na temat PO i Tuskai, to od razu reagujesz i odbijasz piłeczkę. Taki jesteś neutralny i niby apolityczny. Identycznie jak zbuntowany_kaloryfer.
Wiedz, że nie jestem fanatykiem PIS-u, mam wiele zastrzeżeń co do lidera tej partii i jej członków. Ale że nie ma w parlamencie innego przedstawiciela prawicy, to jestem zmuszony popierać tę partię. Solidarna Polska to dla mnie to samo, z tą różnicą, że prawdopodobnie w najbliższych wyborach nie przekroczy progu wyborczego, podobnie jak inne małe ugrupowania prawicowe. Tak więc do momentu aż się wyłoni jakaś inna silna partia na prawicy pozostaje mi popierać PIS. Tyle na ten temat.
No, to teraz za kim ty stoisz?
Za PO i gazetą pana Michnika, prawda? Oraz TVN-em. Czy się mylę? Ile się mylę? Chyba niewiele, co?

2 1
ID:41711

szuja

No @Lala się zakochała w orci rollnicku

0 0
ID:41720

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

WOLNE MEDIA