Marcinkiewicz organizował współpracę DSS z ministerstwami...

Marcinkiewicz organizował współpracę DSS z ministerstwami skarbu państwa, infrastruktury oraz spraw zagranicznych. Dostał za to wysokie wynagrodzenie - informuje "Dziennik Gazeta Prawna".

Jak donosi dziennik, firma Doradztwo Gospodarcze i Finansowe Kazimierz Marcinkiewicz wystawiła DSS dwie faktury w 2011 r. W tytule pierwszej były premier napisał: „Doradztwo strategiczne, współpraca z Polimex, West LB Bank, Ministerstwo Skarbu Państwa”, i pracę wycenił na ponad dwadzieścia tysięcy złotych.

Kolejną Marcinkiewicz opisał tak: „Doradztwo strategiczne, współpraca z Polimex, West LB Bank, Ministerstwem Skarbu Państwa, Ministerstwem Spraw Zagranicznych, Ministerstwem Infrastruktury”. Tym razem wystawił fakturę na czterdzieści tysięcy złotych.

Wygląda na to, że pomoc byłego premiera była cenna. Niestety, spółka DSS nie wywiązała się z zobowiązań. Autostrady nie zbudowała. A tydzień temu zbankrutowała.
Panie Kaziu pisz pan lepiej wiersz ,ze swoją Izabel
Fachowiec z pana żaden.

6 komentarzy

Zibi.

Co sie czepiasz? Fakturę wystawił, vat i podatki zapłacił!!! Więc o co Tobie chodzi?

1 2
ID:41727

zbuntowany_kaloryfer

No i proszę jak Johan pojechał. Gdybyś tak obraził moją żonę zostałbyś najprawdopodobniej mocno okaleczony. Nie przeze mnie. Przez Nią. Spokojnie, jestem żywym dowodem na to, że ta pani potrafi uczynić kogoś ofiarą w ludziach. A że jest konowałem z zawodu to cholernie dobrze wie jak komuś krzywdę zrobić.

1 0
ID:41728

Oliwia

A za co ten czlowiek zosta odznaczony ? Ci panowie zgarniaja unijne pieniadze i odznaczaj siebie wzajemnie. Co kolesie to kolesie.

2 0
ID:41729

Johan

@~Zibi.: Za doradztwo które doprowadziło do bankructwa.

2 0
ID:41737

Moher

@~Zibi.: Za to się czepiam ,że tacy fachowcy doprowadzają do bankructwa.
A ty ich wychwalasz

2 0
ID:41746

Koalicja Moherowa

Yes yes yes- jak trzeba w TVN pluć na Kaczyńskiego, Kazio zawsze do usług,a zatem można stwierdzić że Kazimierz nauczyciel, jest fachowcem w wielu dziedzinach.

4 1
ID:41747

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA