przjdzie kiedyś taka jesień że z drzew zamiast liści...

przjdzie kiedyś taka jesień że z drzew zamiast liści będą spadać kom..... i dokończcie sobie sami Włocławek skorumpowane miasteczko jka to piwiedział na łamach Pomorskiej Jasnowidz z Człuchowa

12 komentarzy

Stacha

Przeważnie jesienią są wykopki - może da się wykopać

4 1
ID:41750

szuja

aaaaaaaaaaaaaaaaten oszołom! Hahaha

1 1
ID:41787

szuja

Jasnowidza też miałem na myśli! Temu się mniej dziwię. Kas to kasa.

0 0
ID:41792

Samanta

-aaaaaaaaaaaaaaa, masz IQ chociaż na poziomie 40 ?

1 1
ID:41859

dzonny_killer

@~Samanta: a ty jak się oBudzisz to gdzie trzymasz palec? tzn. w czyjej ...... :p

1 1
ID:41942

Samanta.

Dzonny- zdziwisz się, ale zawsze mam własne zdanie, bez względu na ustrój i koniunkturę. Dlatego mam ubaw, kiedy czytam takie zacietrzewione głosy, stronnicze,nasycone jadem, czasem prostackie, wynikajace z braku umiejętności myślenia i dokonywania analizy. Tak, przyznaję, niezbyt często zaglądam na forum, rzadko coś piszę i trzymam sama z sobą. Ale Twój wpis wyżej, niestety, nie trzyma poziomu.

1 1
ID:42035

dzonny_killer

@~Samanta.: mój wpis nie trzyma poziomu??? bo co? prawda zabolała?

masz ubaw? bo czytasz "zacietrzewione głosy, stronnicze,nasycone jadem, czasem prostackie, wynikajace z braku umiejętności myślenia i dokonywania analizy"... a powiedz mi twój post o "IQ" do której z wymienionych grup się zalicza???

masz własne zdanie? czytając twoje (niezbyt częste?) posty ciężko odnieść inne wrażenie, że twoje zdanie jest najmojsze... jakby powiedziała pewna pani z um, tudzież któryś z jej "przełożonych"... :p hahaha

0 0
ID:42046

Samanta

Dzonny- nie prowokuj. Wpis aa....- jest niestety głęboko prostacki. Podoba Ci się szpanowanie takimi powiedzonkami rodem z rynsztoka? Stąd moje, raczej dyplomatyczne pytanie j/w. Można było też zadać pytanie: - aaa... Podtrzymuję moje zdanie w sprawie Twojego wpisu. Jeśli nie możesz go ocenić sam, to Twój problem. Przykro mi , nie śledzę wypowiedzi jakichś ludzi z um, ani ich przełożonych. Szkoda mi czasu, mam pożyteczniejsze zajęcia w życiu. Pozdrawiam

0 0
ID:42091

dzonny_killer

@~Samanta: uwielbiam prowokować... :p

również wolę pożyteczne zajęcia... np. komentuję posty i nie szkoda mi czasu :p

szkoda tylko, że mamy ograniczoną wolność słowa :(

0 0
ID:42107

Samanta

Dzonny:Przyjęte! Jesteś mi winien pół butelki (druga połowa Twoja).

0 0
ID:42119

dzonny_killer

@~Samanta: nie wiem co mi sugerujesz, ale jeśli masz na myśli to samo, co ja to... świnia z Ciebie... :p

kiedy pijemy?

0 0
ID:42133

Samanta

A z Ciebie?

0 0
ID:42135

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA