Serdecznie pozdrawiam B... w czarnym BMW CW6.... kombi :)
Nie dość że usiłował wymusić pierwszeństwo na Al. Jana Pawła II wyjeżdżając z pod marketu przecinając przeciwny do mojego pas i gdybym nie przyhamował gwałtownie to rozbił bym i swoje autko i uderzeniem bocznym raczej kompletnie skasował jego świeżo zarejestrowany czarny burakowóz w kombi, to jeszcze potem wsiadł mi burak na bagażnik i brzydko machał łapkami zapluwając przy tym sobie całą szybę ze złości (tylko z jakiego powodu? - że jest .....?).
Jeśli to czytasz informuję Cię, że w sytuacji, w której siedzisz mi na zderzaku przyhamowałem specjalnie i naprawdę w tamtym momencie żałowałem że jak usiłowałeś wymusić - przyhamowałem, trochę kultury i pokory w prowadzeniu auta. Z niektórymi trzeba tylko po buraczanemu i może jak bym ci ten pięknie błyszczący czarny burakowóz skasował z Twojej winy to by coś dotarło do tego pustego łba.
Fajnie, że jechałeś za mną jeszcze spory kawałek, szkoda że jaj brakło, żeby dojechać jeszcze 2 ulice tam gdzie jechałem, bo ja nie mam czasu przerzucać gnoju na środku ruchliwej ulicy :)
Ponieważ jesteś już kolejnym tego typu osobnikiem skłoniłeś mnie do nabycia rejestratora samochodowego ~120zł i pałki teleskopowej ~150zł, nad którymi to atrybutami myślałem po poprzednim takim jak ty - cieszę się że przyspieszyłeś moją decyzję. Gorąco również nie mogę się doczekać kolejnego spotkania - tym razem nie hamuje ;)