Serdecznie pozdrawiam B... w czarnym BMW CW6.... kombi...

Serdecznie pozdrawiam B... w czarnym BMW CW6.... kombi :)

Nie dość że usiłował wymusić pierwszeństwo na Al. Jana Pawła II wyjeżdżając z pod marketu przecinając przeciwny do mojego pas i gdybym nie przyhamował gwałtownie to rozbił bym i swoje autko i uderzeniem bocznym raczej kompletnie skasował jego świeżo zarejestrowany czarny burakowóz w kombi, to jeszcze potem wsiadł mi burak na bagażnik i brzydko machał łapkami zapluwając przy tym sobie całą szybę ze złości (tylko z jakiego powodu? - że jest .....?).

Jeśli to czytasz informuję Cię, że w sytuacji, w której siedzisz mi na zderzaku przyhamowałem specjalnie i naprawdę w tamtym momencie żałowałem że jak usiłowałeś wymusić - przyhamowałem, trochę kultury i pokory w prowadzeniu auta. Z niektórymi trzeba tylko po buraczanemu i może jak bym ci ten pięknie błyszczący czarny burakowóz skasował z Twojej winy to by coś dotarło do tego pustego łba.

Fajnie, że jechałeś za mną jeszcze spory kawałek, szkoda że jaj brakło, żeby dojechać jeszcze 2 ulice tam gdzie jechałem, bo ja nie mam czasu przerzucać gnoju na środku ruchliwej ulicy :)

Ponieważ jesteś już kolejnym tego typu osobnikiem skłoniłeś mnie do nabycia rejestratora samochodowego ~120zł i pałki teleskopowej ~150zł, nad którymi to atrybutami myślałem po poprzednim takim jak ty - cieszę się że przyspieszyłeś moją decyzję. Gorąco również nie mogę się doczekać kolejnego spotkania - tym razem nie hamuje ;)

12 komentarzy

maly

Trzeba bylo nie hamowac nauzcyl by sie sierota raz na zawsze ze nie BMWezadzi ja mialem podobnie z granatowa astra 2 trzeba lole wozic pod siedzeniem i tak uczyc kultury az jedynki z przodu sie posypia pisze tak bo jechalem z rodzina a taki kmiot mysli ze to gra na konsole kiedys sie przeliczy

19 0
ID:41832

oczytany

Skuteczności życzę ;) ..

17 0
ID:41833

negocjator...

dokładnie ! nie dość że jeźdzą jak d.... to jeszcze cię wyzwie że jaśnie panu zwróciłeś uwagę ! nie lubię tych z beemek bo zawsze są mistrzami prostych a co do czego to tył wyprzedza przód bo nie umieją jeździć tylno napędówką !

17 1
ID:41836

Janek

Niemożliwe? Gość z CW i taki niekumaty??? Ciągle czytam, jacy to kierowcy z CWL są be, a tu masz... Prawda jest taka, że nie jest ważne, z jaką rejestracją i jakim autem jeździsz, ważne jest, jak jeździsz. Jak widać, niektórzy nie powinni wsiadać nawet na hulajnogę.... Pozdrówka dla piszącego- takich gości, jak opisałeś, trzeba tępić.

13 5
ID:41838

j-23

masz rację na pole i niech leży

15 0
ID:41839

szuja

Ja tez widziałem tego na Kruszyńskiej jak wymuszał pierwszeństwo przejazdu i wszystkich i ze wszystkich stron wyprzedzał nie wiedzieć po co i dlaczego?

16 1
ID:41840

abcde

Ciekawi mnie dlaczego tacy ludzie nie potrafią zwyczajnie zadzwonić na policję? Strach czy nieudolność?

6 9
ID:41843

szuja

@~abcde:
A DZWOŃ SOBIE DZWOŃ, NAWET 15 MINUT . BMW zjedzie na pobocze i poczeka na policję. Hahaha

8 1
ID:41844

wczasowicz

Nieudolność, tak ale policji.

10 1
ID:41845

antydziałkowiec

Taka dobra marka i zeszła na ....buraki .....z komórą , w czapce z daszkiem i.... słomą zamiast wycieraczek ...najlepiej wygladaja takie obrazki na ...pchlim targu .....,,przyjechalim i nic nie kupim? '' Wysmiejo nas jak wrócim bez niczego ''.....

4 4
ID:41851

noob

eeej, anty, no co ty, ubliżasz mi
sam mam bmw (najwyższy komfort, zero problemów z niczym itp), jezdze czasami w czapce (czy z daszkiem czy bez), ale wycieraczki mam oryginalne, gumowe :D i jestem z miasta Od zawsze
nie kieruj się stereotypami, myslałem ze myslisz saodzielnie a tu taki klops , hehe

1 1
ID:41880

mistrzcietejriposty

@anty - rozumiem sytuacja z zycia wzieta ale .... najpewniej z twojego :)))

szkoda bo mam tez Bunie i niestety ale prawda jest taka ze buractwo nakupilo rozbitkow z niemiec - blacharka garazowa i woza sie w tych swiezo polakierowanych ciezkich od szpachlu zlomach i .... psuja opinie prawdziwym milosnikom marki.... ale niestety - w kazdym stadzie jakas czarna owca musi byc tak jak na naszym forum jest @anty

a tak na marginesie - to jego pierwszy post ktorego nie upolitycznil - te @anty - a moze ta czarna beta jakis Pełowiec jechal co ??? wez sledztwo zrob - tylko wnikliwe !!!!

2 1
ID:41930

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA