Skuteczność działań rządu utrymuje się na wysokim...

Skuteczność działań rządu utrymuje się na wysokim ,,fachowym '' POziomie http://biznes.onet.pl/niewiarygodne-bezrobocie-gus,18493,5124222,3030259,38,1,news-detal + http://biznes.onet.pl/nie-ma-zlobkow-sa-dobre-rady,18553,5124218,1,prasa-detal -wyborcom pozostaje wierzyć w ...dobre chęci ?

15 komentarzy

ben Jakov

Po raz pierwszy zgadzam się z Antydziałkowcem: - jaka to skuteczność rządu, skoro pozwala na przeróżne ekscesy tak zwanym obrońcom krzyża, i innym oszołomom broniących telewizji, której nikt i nic nie zagraża. skoro pozwala na te wszystkie obelgi...

4 4
ID:41866

zbuntowany_kaloryfer

Anty-D, mam propozycję: gdy wygram w lotto jakąś kumulację (a gram regularnie) to zlecę wybudowanie dla Ciebie luksusowej "WILLI na FLORYDZIE". A że mam dość specyficzne poczucie humoru to poproszę żeby ją pobudować pośrodku bagien Everglades. Będziesz mieszkał w parku narodowym, a za sąsiadów będziesz miał aligatory i boa tygrysie;)))
Ale WILLA będzie na Twojej ukochanej Florydzie;))
Ps. Już tak się postaram, żeby do najbliższej drogi było z 50 km;))

4 5
ID:41871

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer:postaw tą willę takim ,,uczciwie łupiacym Polaków'' jak Drzewiecki , Tusk ,Schetyna , chlebek ,no i może ten biedak od wyciągów .Ja chciałbym swoje pieniadze zarabiać uczciwie ,nie jak Ci ktorzy nie doczytują ustaw ,które podpisują ... powodzenia w ...Lotto

5 5
ID:41874

Moher

@zbuntowany_kaloryfer: wygrasz, ale na fujarce gorzkie żale!
Ja nie mam specyficznego poczucia humoru ,piszę prawdę.

6 4
ID:41876

zbuntowany_kaloryfer

Mohery jak to Mohery - znane są m. in. z tego, że nie mają żadnego poczucia humoru i nie znają się na żartach;)
Oj nieszczęśnicy...

5 5
ID:41878

LALA20

@zbuntowany kaloryfer
Duch Osceoli nie zgodziłby się na takiego mieszkańca.

2 3
ID:41882

zbuntowany_kaloryfer

@@anty-D i Moher: najbardziej prawdopodobne wygranie określonej kwoty jest w grze Multi Lotek. Fakt, nie są to kwoty robiące wrażenie, ale zawsze miło trafić coś tam;). Po kilku latach grania w Multi doszedłem do następujących wniosków:
1. Optymalnym rozwiązaniem jest skreślenie 6 liczb z 6 (cena zakładu to 2,50).
2. Nie warto wybierać zakładu z tzw. plusem. Drastycznie spada prawdopodobieństwo wygranej, choć i same wygrane są sporo większe.
Wygrane w Multi są stałe i tak: gdy trafisz 6 z 6 wygrywasz 1200 zł, a 5 z 6 -120 zł.
W tym roku już raz wygrałem 6 z 6 i aż 4 razy 5 z 6. A zatem jak widać coś jest na rzeczy.
A tak poza tym: kto nie gra - nigdy niczego nie wygra. Proste jak konstrukcja cepa;)

Haha Lala20. Święta racja. Wszak on kochał wolność i całe jego życie było walką o nią. A nasz poczciwy anty-D nie jest człowiekiem wolnym. Twórczość tego człowieka dowodzi, że jego umysł jest przez coś zniewolony i nawet nie próbuje się wyrwać z okowów tej niewoli;) To straszne jest;) Podobnie ma się rzecz z pisuarami.
A swoją drogą wiesz Lala, że do dnia dzisiejszego Seminole nie mają amerykańskiego obywatelstwa i z punktu widzenia prawa przebywają na terenie stanu Floryda nielegalnie..? A jednocześnie nikt ich nie rusza, nie goni i żyją sobie spokojnie. Władze Florydy udają, że ich nie widzą, że ich po prostu nie ma. Niektóre ich prawa są na serio "odjechane" - sam się kiedyś o tym przekonałem płacąc mandat 300$ strażnikowi leśnemu za... krzyczenie w lesie słowa "echo"!;)) - bo było w tym miejscu naprawdę niesamowite echo. I na nic się zdały tłumaczenia, że turyści z sojuszniczego kraju w podróży poślubnej. 300$ albo idziecie do aresztu!

2 3
ID:41883

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: podobnie jak platformersi stosujący zasadę Kalego -okradać Polaków to dobry uczynek ,ale jak Polacy donagają się swoich UNIJNYCH praw ....oooo to już wroga propaganda PiS i Rydzygiera .Prymitywne zachowania politykierów tej opcji są widoczne gołym okiem od KŁAMSTW przedwyborczych po ,,zieloną wyspę'' ....która nagle..... zaczczęła tonąć.

4 3
ID:41884

LALA20

@zbuntowany kaloryfer
Indianie amerykańscy otrzymali obywatelstwo w 1924r.
No, muszę ponownie zgłębić temat Seminoli.Cieszy mnie fakt, że wytłukli dużo
Hiszpanów i Amerykanów.

2 6
ID:41885

czajnik

Każdy się cieszy z czegoś innego, Ciebie cieszy, że ktoś kogoś wytłukł. Patologia.

6 2
ID:41890

LALA20

@czajnik
Ta krwawa wieloletnia historia, działa się w obronie narodu i ziemi.
Osceola był mądrym człowiekiem. Czaisz temat?.

4 4
ID:41892

zbuntowany_kaloryfer

Każdy z czegoś innego...Mnie np. wyjątkowo cieszą domowej roboty pierogi z kapustą i grzybami, albo naleśniki no i oczywiście bigosssss!!! Czasem sobie myślę, że życie bez bigosu byłoby o wiele uboższe;))
No i cieszy bardzo mocno schłodzone piwko w upalny dzień;)

3 3
ID:41893

antydziałkowiec

@zbuntowany_kaloryfer: nie ciesz sie tak głosno bo jak sie ,,aktyw po'' dowie ,że Polaka jeszcze stać na kapustę z grzybami to ...podniesie wat na te dobra do 40% i będziesz buraki pastewne jadł tak jak za okupacji ....

3 4
ID:41896

czajnik

Jakie są skutki jedzenia buraków pastewnych - nienawiść do działek.

1 2
ID:41898

LALA20

@czajnik
Wojna obronna Twoim zdaniem jest patologią?, cóż za nonsens.

Skutki jedzenia buraków pastewnych : będziesz miał długi ozór aby nim mielić
nonsensy, to raz, i większą głowę by pozytywnie myśleć.

1 2
ID:41913

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA