Gdzie się podziały zielone strzałki? Gdzie są wjazdy...

Gdzie się podziały zielone strzałki? Gdzie są wjazdy bezkolizyjne, gdzie płynność ruchu?
Dlaczego po remoncie Okrzei zlikwidowano zielone strzałki przy prawoskrętach zarówno przy wjazdach (np. z Wroniej, Kapitulnej) jak i zjazdach z ulicy Okrzei? Dlaczego skrócono pas do wjazdu na stację BP przy PKO BP oraz pas do wjazdu na Statoil? Przed remontem można było (chyba się mówi "na zamek") płynnie i w miarę bezkolizyjnie wjechać tam na ulicę Okrzei, po remoncie na Kapitulnej jest czerwone światło i nawet brak strzałki, a na Kościuszki autobusy MPK muszą teraz stać niepotrzebnie. Myślałem, że nowoczesne rozwiązania i remonty dróg mają na celu upłynnić ruch aniżeli go hamować. A może to ja za czymś nie nadążam?

2 komentarze

rollnick

Jaka bida w tym mieście, że ludzie nawet zielone strzałki kradną.

4 2
ID:41939

LoULo

Dla mnie absurdem jest brak zielonej strzalki do prawoskretu za dworcem pkp przy zjezdzie na ulice społdzielczą.

- 3 na 50 samochodów jedzie prosto z ulicy POW na spoldzielczą,reszta czyli 94% skreca w lewo lub w prawo na okrzei kierujac sie w strone PKO lub reala.

Czy naprawdę przezyden włocławka nie ma jakiego kolwiek wplywu na drogi?
kolejny absurd : dlaczego przy wylocie na poznan (droga na lube) z osiedla polodnie kolo pętli,jest piekna nawieszchnia,a w lesie (250metrów) totalna masakra?

O toruńskiej nie wspominam,firmy ktore robia te drogi to chyba jeszcze komuna. Poprostu brak słow co się w tym kraju wyprawia.

w niemczech droga dla ciagnikow na pole jest lepsza.

5 1
ID:41943

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA