Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się...

Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się źródłem, ten tekst krąży od dawna w sieci w postaci komentarzy, został tu po prostu umiejscowiony
http://marucha.wordpress.com/2012/05/10/piec-lat-zabijania-polski/#more-21290

29 komentarzy

antydziałkowiec

Platformersi na tychmiast powinni zagulgotać ,że to propaganda PiS i Rydzygiera ....i......z zawłaszczonych Polakom fundyszy emerytalnych zakupić kilka willi na Florydzie ...w nagrodę za niebotyczne załugi w programie niszczenia Polski i Polaków ...

11 18
ID:41946

cichyobserwator

Ostatnie zdanie tego wklejonego tekstu pokazuje w jakim stanie umysłowym ktoś to pisał, a to nie wymaga nawet komentarza :
,,Światem rządzą sataniści i Polska wcale nie jest wyjątkiem. Celem jest całkowite wyniszczenie Chrześcijaństwa."
Bez inkwizycji nie przetrwamy, tylko stosy mogą ocalić naród.
Idę zbierać chrust.

15 17
ID:41947

gnat

hahaha, cichy osłabiasz mnie, buahahaha, co za żenada, twoja wypowiedź świadczy o twoich wszystkich postach, o twoim podejściu i sposobie myślenia na temat otaczającego cię świata

negujesz cały tekst pełen znanych powszechnie faktów ostatnim zdaniem jakiegoś katola, buahahah, dobrze myślałem, ty jednak nie potrafisz myśleć, piszesz żeby pisać, negujesz wszystko co nie pochodzi z zydoesbeckich mediów.być może nieźle ci za to płacą, to ostatnio nowa forma walki politycznej

PIF PAF! - gnat wali w bezmózgów, którzy zamiast myśleć o faktach i o prawdzie przyp...lają się do 1go zdania jakiegoś nawiedzonego człeka. co do satanistów - słyszałeś może o rodzinie Bush'ów? O rytualnych morderstwach na całym świecie? Pewnie nie, bo w tvn o tym nie mówią... to nie jest do końca wyssane z palca

cichyobserwator, włąśnie publicznie skompromitowałeś swój mózg pseudomądralo... ciekawe że ani liczne zagadkowe morderstwa, ani fakty o grabieniu ojczyzny do ciebie nie przemówiły, tylko ten satanizm... buahhahaha, żal mi takich jak ty

co do niszczenia katolicyzmu - to też nie jest wyssane z palca, no ale co ty chłopcze możesz o tym wiedziec, przecież ty masz tak wąskie horyzonty myślowe i takie wielkie klapki na oczach ze juz nic nie widzisz...Gołym okiem widac to na codzien.

18 19
ID:41949

LALA20

@ cichyobserwator
Ułóż stos dla siebie, i Tobie podobnych.
Chwała Giuseppe Garibaldiemu, że z Państwa Kościelnego uczynił kropkę na
mapie.

7 16
ID:41950

ben Jakov

Wolę to "zabijanie" Polski od pisuardystycznego porządku, Nie chcę, żeby Polska szła w PiS-du, choć jak wiadomo, kiedy PiS obieca to PiS-da!. A swoją drogą, to "noob-owi myli się Polska z faszyzującym Katolandem, którego - niestety- i tak nikt 'zabija". Jedno przyznaję: rząd jest słaby, skoro pozwala na niszczenie wizerunku Polski przez dzikich i chorych z nienawiści świętujących dzień świra na Krakowskim Przedmieściu i "broniących" czy to krzyż, czy to telewizorni, której nic nie zagraża.

13 15
ID:41951

gnat

brak mi już słów
pytanie do tego wyżej - CO MA DO TEGO PIS? CZY KTOŚ COŚ O PISIE MÓWIŁ? NIE LUBIE PISU TAK SAMO JAK NIE LUBIE PO, SLD RP ITP
P...LE ICH WSZYSTKICH! Banda magdalenkowych złodziei!
ALE JA JUZ ZAUWAZYLEM, ZE KAZDY KTO MYSLI INACZEJ NIZ PAN TELEWIZOR JEST Z PISU...BOZE ALE OGRANICZENIE UMYSLOWE, BRAK SŁÓW.
Byłem pewiem ze tu na forum wypowiadają sie inteligentni ludzie, no cóż, każdy błądzi...

16 21
ID:41952

zbuntowany_kaloryfer

10/10 ben jakov, a nawet 100/100! Może dzisiaj będzie okazja przetestować nowe policyjne wozy do tłumienia rozruchów, zamieszek (całkowicie polskiej produkcji) na hołocie, która postanowiła zablokować sejm. I rozpędzić to robactwo.

@LALA, czyżbyś nie załapała ironii zawartej w pierwszej wypowiedzi cichego..?;)

16 12
ID:41953

antydziałkowiec

No to teraz bedziemy dziekować tuskomatołkom ...bo dzieki ich ....niewypowiedzianej bezmyslności mamy emerytury od 67 roku zycia .....a od dziś tuskomatolstwo traktuję jako objaw braku szacunku dla rodaków .

11 14
ID:41955

Kombinator

Gnat widzę że wyjąłeś karty na stół.. na pohybel takim jak Cichy, Lala czy ben jakov, bo właśnie takie półgłówki wybierają tych którzy nami rządzą.

12 9
ID:41957

Melancholik

@zbuntowany_kaloryfer: Ta "Hołota" o której piszesz ma odwagę której tobie brakuje. Duża część społeczeństwa na pewno jest im wdzięczna za to co robią, kaloryferowy robaku :)

8 8
ID:41959

zbuntowany_kaloryfer

Hej zniewieściały nicku! Odwagi mi raczej nigdy nie brakowało. Gdyby tak było mieszkałbym teraz na cholernych 40m2, miał najniższą krajową i wypłakiwał się na Portalu (jak wielu tutejszych etatowych płaczków-narzekaczy) jak mi źle i jak to mnie państwo skrzywdziło...
Czy tak ciężko zrozumieć, że są ludzie, którzy aprobują i rozumieją linię postępowania rządu..? I nie jest to wynik propagandy płynącej z telewizorni tylko efekt analiz i zdrowego rozsądku.
Ci ludzie rozumieją też jak ciężkie decyzje i jak ogromna odpowiedzialność spoczywają na rządzących i doceniają ich za to, że potrafią myśleć w perspektywie dziesięcioleci, a nie jak wszelkiej maści populiści w skali miesięcy - ew. kilku najbliższych lat! Czasem te ciężkie decyzje trzeba podejmować i ktoś MUSI to zrobić nawet za cenę znienawidzenia go. Ale dla dobra kraju. Gdyby uginał się i działał "pod publikę" także byłby populistą.
To decyzje i działania często bolesne, ale niestety konieczne. Tak jak konieczna bywa wizyta u dentysty czy chemioterapia. Choć można udawać, że nic się nie dzieje i żadnego leczenia i radykalnych kroków nie podejmować - tylko DORAŹNIE łykać coraz silniejsze prochy przeciwbólowe. Tyle, ze to kombinowanie na krótką bardzo metę.

16 12
ID:41961

cichyobserwator

@~gnat: ,,buahahaha" - to jedyne mądre słowo w twoim tekście. Widzisz świat jako jeden wielki spisek i to w twoim mniemaniu objaw inteligencji ? Nie martw sie moim mózgiem.
Połowa tego wklejonego tekstu to totalne bzdury a i reszta nie nadaje się nawet do jakiejkolwiek polemiki.W/g ciebie jak ktoś się nazwie Patriotyczny Ruch Polski to prawdę i tylko prawdę głosi? Wejdz na ich stronę i zobacz skad czerpią "wiedzę"- polecane linki :
Radio Maryja
Nasz Dziennik
Jerzy Robert Nowak
Iwo Cyprian Pogonowski
Jeżeli to są zródła prawdy i faktów to gratuluję "inteligencji" a już ten drugi twój tekst dużymi literami - to jej objaw? - im większe litery tym tekst mądrzejszy ?Takim błyskiem inteligencji tu jeszcze nikt nie pokazał innym jak góruje nad resztą.W Wordzie nie ma pewnie takiej wielkości czcionki , która usatysfakcjonowałaby twój ogromny wyimaginowany mózg i intelekt.Podobno nie ma bardziej szczęśliwych ludzi od zwykłych wariatów - dalszego życia w szczęściu życzę . ,,buahahaha"

12 14
ID:41963

LALA20

@ Kombinator
Słowa miłości, jakby płynące z ambony. Kombinuj dalej, dobry człowieku, katoliku.

3 8
ID:41964

gnat

ja widze jeden wielki spisek? buahhahaha, co za gość, a gdzie tak jest napisane? skąd ty to chłopczyku wziąłeś, co? nie bierz już tego świnstwa, szkodzi ci i to poważnie. nie wymyślaj, i tak już każdy ma z ciebie tzw. glebę. Silisz się na mądralę nic inteligentnego nie pisząc, jestes zenujący, a inteligencji u ciebie niestety nie widac

co do mojego tekstu - po 1 to nie dużymi literami (bo takich nie ma w naszym języku) tylko wielkimi literami panie pseudointeligent. napisane jest WIELKIMI po to żebyś zrozumiał, pojął, bo małymi nie dociera nic kompletnie do tego pustego ... buahahhaha, polskiego nie znamy...

część tekstu bzdury, ale częśc prawdy, o której większość nie ma pojęcia, a im więcej świadomych Polaków, tym większa szansa, że kiedyś będzie lepiej, jak w końcu tacy jak ty wyginą buahahhaah

wybiórcze linki ze źródła (o którym wielki inteligencie autor napisał,żeby się nimi nie sugerować) zapwne w celu wyśmiania, hmm, szkoda ze przegapiłeś np: Afery i bezprawie, Iskry Polskości, Bankowa Okupacja, Dariusz Ratajczak, Lepsze prawo, Niezależna.pl, niszcz syjonizm, wierni polsce, wolne media itd.

lemingi (pelikany, jak zwał tak zwał) takie jak ty są ostatnio na wymarciu, ludzie w końcu zaczęli myśleć. buahahhaah (już tłumaczę - buahahah to jest wielkie rozbawienie autora z pseudointeligentnych tekstów kompletnego i....y)

Od mojego życia to się odp...ol, ok? Zajmij się swoim, będzie najlepiej dla ciebie. W dzisiejszych czasach namierzyć kogoś to żaden problem :) Nie potrafisz inteligentnie dyskutować to zamknij twarz i nie podniecaj się po ochlapiesz monitor...buahahhaha

11 21
ID:41966

LALA20

O, o, o tu, w tym regale, trzecia półka od góry jest pozycja, Mein Kampf.

4 10
ID:41967

gnat

"Nie dyskutuj z nim, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem"
tak więc dyskusję z tamtym pseudoyntelygentem uważam za zakończoną, szkoda czasu
PIF-PAF! strzał oddany!

11 13
ID:41968

cichyobserwator

@~gnat: Teraz to inteligencja ci się po prostu wylała. Straszysz mnie? Zrozum, że ten tekst jest właśnie wklejony z biuletynu PRP nr 288 co zauważyłbyś gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem. Autor - noob - napisał o Marucha.pl a nie o autorze tekstu który wziął właśnie z biuletynu nr 288 PRP. Nawet nie wiesz czyj tekst czytasz a co dopiero żeby coś zrozumieć. Zeby zasłużyć na miano inteligentnego mam pisać twoim językiem - ,,inteligentnie dyskutować to zamknij parszywą twarz " ?
A co do twojego tekstu chłoptasiu to pisałeś dużymi literami a wielką literą i to jako pierwszą to się pisze :
18.1. Imiona i nazwiska ludzi:
18.2. Imiona własne zwierząt i drzew:
18.3. Imiona własne bogów oraz jednostkowych istot mitologicznych
18.4. Przydomki, pseudonimy i przezwiska ludzi:
18.5. Imiona własne ludzi użyte w znaczeniu przenośnym (...)
18.6. Nazwy mieszkańców części świata:
18.7. Nazwy hipotetycznych mieszkańców planet:
18.8. Nazwy mieszkańców krajów:
18.9. Nazwy członków narodów, ras i szczepów:
18.10. Nazwy mieszkańców terenów geograficznych (...)
18.11. Nazwy dynastii:
18.12. Przymiotniki dzierżawcze zakończone na -owski, -owy, -in, -yn, -ów (...)
18.13. Nazwy świąt i dni świątecznych:
18.14. Nazwy imprez międzynarodowych lub krajowych (...)
18.15. Tytuły czasopism i cykli wydawniczych oraz nazwy wydawnictw seryjnych (...)
18.16. Pierwszy wyraz w jedno- i wielowyrazowych tytułach (...)
18.17. Nazwy krojów czcionek drukarskich (...)
18.18. Nazwy języków programowania, programów i systemów komputerowych (...)
18.19. Jednowyrazowe nazwy programów radiowych i telewizyjnych, tytuły audycji (...)
18.20. Tytuły modlitw:
18.21. Nazwy gwiazd, planet i konstelacji:
18.22. Jednowyrazowe i wielowyrazowe nazwy własne państw, regionów (...)
18.23. Jednowyrazowe nazwy geograficzne i miejscowe
18.24. Wielowyrazowe nazwy geograficzne i miejscowe
18.25. Jedno- i wielowyrazowe nazwy dzielnic, ulic, placów (...)
18.26. Jedno- i wielowyrazowe nazwy własne przedsiębiorstw i lokali
18.27. Nazwy indywidualne (jednostkowe) urzędów, władz (...)
18.28. Nazwy urzędów jednoosobowych w aktach prawnych
18.29. Nazwy orderów i odznaczeń
18.30. Jednowyrazowe nazwy nagród
18.31. Nazwy firm, marek i typów wyrobów przemysłowych
18.32. Skrótowce:
Wystarczy bo ten twój organ sie zlasuje i ubaw z geniuszem się skończy.
AAAA, bym zapomniał - buahahhaha

9 11
ID:41969

wloclawek.info.pl

Do cichyobserwator:
szanowny internauto, odpowiadając na Pana ostatnie zdanie: oczywiście nie będzie tak jak Pan napisał. Niestety nie raz w woli akceptowania komentarzy jakiś epitet umknie, jednak staramy się nie publikować ich.

Pozdrawiam i dziękuję za komentarz

5 2
ID:41972

LALA20

@ Kombinator
Biorę cię, no powiedzmy, jako przedstawiciela Hunów barbarzyńców. Podejrzewam
że jesteś odpychający i cały owłosiony. Obrzydliwość, tfu.
Ale do rzeczy.
W latach trzydziestych ubiegłego wieku, ludzie twojego pokroju stworzyli pseudo --
naukę.Nauka ta nazywała się -- Eugenika. Ludzie wyznający tę naukę uważali się
za lepszych od innych nacji. Uważali że są najbardziej inteligentni, najmądrzejsi.
Jednym słowem w wielkiej pogardzie mieli innych ludzi. Ci chorzy ludzie swe
skupiska mieli m.in. w Anglii, Belgii, Niemczech i w Stanach. Siali niepokoje wśród społeczeństw. Najbardziej ucierpiała skolonizowana Afryka.
Na szczęście normalni ludzie się temu przeciwstawili, ukręcili łeb głupocie.
Na dzień dzisiejszy cywilizowane narody żyją zgodnie, bez fobii, bez uprzedzeń, w
Polsce natomiast trwają fobie, antagonizmy, nienawiść -- ciemnogród.
Podejrzewam, że twój mózg zatrzymał się na poziomie adapteru Bambino.
Przekaż znak Pokoju swoim podobnym.
Dobranoc, " inteligentny, dobry człowieku ".
Nie zapomnij o pacierzu.

3 11
ID:41973

rollnick

@LALA20
Dla mnie nie jesteś godzien szacunku, bo jak czytam twoje posty, to nasuwa mi się wniosek, że jesteś polakofobem. Nie potrafisz zaakceptować Polaków takich jakimi są i zaliczasz się do tych, którzy cudze chwalą, a swego nie znają. Zgadzam się z tym, że Polacy mają fobie, tak samo jak inni a to, co sugerujesz pisząc o Polakach w powyższym wpisie, że Polacy uważają się za lepszych od innych ludzi i mający ich w pogardzie jest fałszywe. Zwyczajnie uogólniasz i wyolbrzymiasz, bo najwyraźniej jesteś rasistą.

7 2
ID:41974

LALA20

@ Rollnick
Z całym szacunkiem do Ciebie, ale muszę sprostować.
Ten mój wpis dotyczy tylko i wyłącznie ostatnich wydarzeń na tym Forum.
Wierzę w to że, ogrom Nas Polaków, to ludzie mądrzy, inteligentni, powściągliwi
Jednak są wśród Nas ludzie którzy popuszczają sobie cugle i używają przykrych
słów. Reakcja odwrotna jest podobna. Nie zaprzeczam, dotyczy to też mnie.

Biorąc pod uwagę skalę Kraju, są kręgi które manipulują Narodem. W interesie
tych kręgów jest skłócenie Narodu, wywołanie niepokoi społecznych, oby to była
nieprawda, wywołanie rozruchów. Ofiary stałyby się męczennikami za sprawę i o
to by chodziło. Nie można do takich wydarzeń dopuścić.
Angielska Premier -- Żelazna Dama, dokonała wielu drastycznych działań
ekonomicznych, poddani Królowej niezbyt byli zadowoleni, ale na dzień dzisiejszy
tak bardzo nie narzekają.

Żaden ze mnie profesor, aczkolwiek mam solidne techniczne wykształcenie plus
matura.Poprzednie rządy, obecny rząd i przyszły rząd nic dobrego mi nie dały i nie
dadzą. Każde kolejne wybory, to morfina dla chorego, nie oczekujmy niczego
dobrego, po wyborach tak samo będzie bolało.

Możecie mi dać ogrom minusów, jest mi to obojętne.

4 8
ID:41980

Kombinator

@~LALA20: he he A ty co rozwolnienia dostałaś?!

5 3
ID:41986

LALA20

@ Kombinator
Kombinuj dalej, bo cóż innego ci pozostało.

2 5
ID:41989

antydziałkowiec

@~cichyobserwator: no to skomentuj tego ....,,autoryteta''- http://wiadomosci.onet.pl/kraj/niesiolowski-o-ewie-stankiewicz-psychiatryczny-prz,1,5129069,wiadomosc.html .....,,naukowiec'' który sprzedał swoja rodzinę...a teraz sprzedaje co mu w ręce wpadnie ...

3 8
ID:41992

LALA20

Przegranej dynastii P.i S. i jej poplecznikom marzy się okrzyk :
" Umarł Król, niech żyje Król, Boże zachowaj Króla. "

Ale do tego okrzyku ma prawo tylko dynastia Tudorów i Windsorów.

Przykro mi.

1 6
ID:41996

LALA20

Nie odmówię sobie tej przyjemności aby podrażnić występujących na tym Forum
pseudo katoli.
Wiele kart historii mówi, jakimi obłudnikami byli Jezuici.
Byli to mistrzowie intrygi, sztyletu, trucizny i nienawiści.
Medyceusze przy nich, to były grzeczne dzieci.
Jesteście podobni temu historycznemu towarzystwu.
Można Was opisać tylko na papierze, który kiedyś był towarem deficytowym.
Miłych snów, i oczywiście paciorek.

0 6
ID:42001

cichyobserwator

@~antydziałkowiec: Pani która uważa się za dziennikarkę dążyła od samego początku do prowokacji wiedząc , że poseł Niesiołowski temperament ma. Przykre jest to , że dał się sprowokować i reakcja była za ostra - to fakt.
Ale jeżeli ktoś nie rozumie prośby " proszę odejść " ( mój pies rozumie ) to jego dalsze zachowanie jest właśnie prowokacją i niestety w tym przypadku skuteczną.
No to teraz ty skomentuj- dlaczego nie wypuszczono dwóch posłanek do maleńkich dzieci i czy bicie drzewcem posła to jeszcze forma protestu czy chamstwa? Czy p. Jarosław dał się sprowokować czy rzeczywiście tak myśli porównując do hitlera ?

4 4
ID:42005

Kombinator

@~LALA20: radze ci udać się na jakąś terapie.

1 0
ID:42006

LALA20

@ Kombinator
Dobry wieczór " inteligentny człowieku ".
Skorzystam z twojej rady.
@ antydziałkowiec, załatwia mi, w ramach terapii, wyjazd na Florydę,
do pięknej willi.
Przywiozę ci, po kawałku organów zmysłowych, aligatora i boa tygrysiego.

0 1
ID:42012

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA