Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki....

Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki. Robią się nawet w miejscu, w którym już były poprawki gwarancyjne. To jakaś kpina!

6 komentarzy

noob

Słyszałem plotkę, że wyremontowana jedynka jest w bardzo złym stanie. Znajomy coś mi gadał, że podkład (tzw. chudziak) pod jezdnią się nie trzyma kupy i się sypie. Podobno odbiór techniczny został zwolniony z odpowiedzialności za tę drogę i po euro będzie zamknięta, ma być niby dopuszczona warunkowo. Skoro tak, to czy wykonawcę będzie obowiązywać gwarancja? (skoro droga zostanie odebrana).

Nie wiem ile w tym prawdy a ile plotki. Może to ktoś zweryfikować? (pracownik budowy, kontroler czy ktokolwiek itp.)

11 2
ID:42366

chat

noob, o jaki odcinek konkretnie chodzi i o jakich datach mowisz, ze zamkna itd

0 0
ID:42369

antydziałkowiec

Zapomnieliście ? Koleiny są ,,gratis '' od firmy ....bo .....reszty domyślcie się sami ...

7 8
ID:42376

dzonny_killer

przecież wiadomo którzy kumplusie wiadomo którego prezia muszą mieć stała, niezagrożoną pracę i dochody... :p

7 3
ID:42384

negocjator..

w/g najnowszych wytycznych budowniczych to nie są koleiny tylko rynny ściekowe deszczówki żeby lepiej spływała z ulicy :) !

5 2
ID:42392

walkiria

Jak patrzę na remont jedynki, to coraz bardziej jestem przekonana że nie mieszkam we Włocławku, ale w kabarecie. Jakieś dziwne konsorcjum które się później rozwiąże i szukaj wiatru w polu do napraw gwarancyjnych.

4 0
ID:42414

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA