Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze...

Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze strony TVP. Mówi się tam prawdę:

Polecam. Warto zwłaszcza od 5:30

6 komentarzy

~~~~

TVP czyści na YT:)
mozna jeszcze zobaczyc tutaj

3 0
ID:42423

Oczytany

Zostałeś uprzedzony..niestety. Czy to '' czarna " strona mocy? Snadź nie wszyscy lecz " elyty " maja dostęp do materiału..

4 0
ID:42424

Oczytany

Odnalazłem, zobaczyłem i nie zgorszyłem się tym materiałem. Czy coś dziwnego jest w tym , że ktoś pali jointy od 15 lat? Mnie to nie dziwi. Znam alkoholików którzy piją od 20 lat i nie mają wątroby, czekają na przeszczep. Czy to jest łagodniejsze od palacza ? komu to szkodzi? Szkodzi alkoholik? czy palacz marychy..?

5 1
ID:42425

~~~~

@~Oczytany:
Chodzi o to, że panienka poza wizją chwali się co robi, a później na wizji ściemnia jak smarkula z podstawówki. Złapana na kłamstwie staje się arogancka.
Podobnie było z Durczokiem. Taki słodziak z TVN, a wyszedł z niego ......., kiedy przypadkiem zarejestrowała go kamerka.
A palić, to sobie może nawet opony ...ale u siebie w kominku.

6 0
ID:42427

Raport

Profesor Profesjonalnie przygasił prezenterkę.Swoją drogą wychodzi na to że cała prawda jest w TV ale za kulisami.U nas w szklanych ekranach jest już po starannwieleej make-upowej masce.

8 0
ID:42429

Oczytany

~~~~~ Wiem, że o to chodzi. Ale z oponami to przesadziłeś . To akurat szkodzi mnie i Tobie :-) Bo z kominka szkodzi wszystkim ;-) i jest karane.

3 0
ID:42440

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA