Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow....

Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow. Punkt 22 swiatla sa gaszone a sami zainteresowani czuja sie zupelnie zbedni. Sprawa powinen zainteresowac sie wlasciciel, bo takim zachowaniem kolejnych mieszkancow chcacych zostawic pare groszy sie nie zyska. To nie pierwsza tego typu sprawa. Pozdrawiaja niezadowoleni klienci.

5 komentarzy

abcde

Tak to jest jak firma chce się utrzymać na rynku i oszczędza na prądzie. Ciekawe czy na wodzie też oszczędzają. Jeżeli tak to 'higiena' gwarantowana.

11 2
ID:42511

mika

Rozumiem twoje rzczarowanie, sama jestem klientem, jednak trzeba szanować równiez pracowników.
Jeżeli lokal jest czynny do 22 ,00 to każdy normalny klient powinien o tej godzinie opóścić miejsce, ludzie pracownicy też chcą iść do domu

19 2
ID:42512

Krzysztof

mika - jest prosty sposób aby wilk był syty i owca cała - informujemy, że lokal jest czynny do 22.00 ale kuchnia działa do 21.30 i po sprawie. Jeżeli podaje się jedzenie dłużej to niestety trzeba poczekać aż klient zje. W tej pizzerii zamawiałem pizzę telefonicznie do momentu gdy postanowiłem zjeść w lokalu.

9 1
ID:42515

yes

moja miła raczej mili x ma się na pieńku z nie którymi ludkami tam pracującymi to się podkłada różne świństwa aby się wyczyścić

2 0
ID:42536

Maria

mika - przyznaje racje w 100% , szacunek dla pracowników musi być każdy jest zmęczony po 11 godzinach pracy o ile dobrze mi się wydaje jest tak właśnie czynna . Ja tam pizze zamawiam i na miejscu i na telefon i jestem bardzo zadowolna, obsługa bardzo sympatyczna i Panowie którzy przywożą pizze także. pozdrawiam :)

4 0
ID:42542

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA