AZM jawnie o..... ludzi na czynszu itp. naliczają jakieś...

AZM jawnie o..... ludzi na czynszu itp. naliczają jakieś zaległości których tak naprawde nie mam!!!!, Czy może jakieś niezależne media zajmą się tą sprawą??????!!!!! Człowiek pracuje na kawałek chleba i opłaca czynsz na bierząco a tu ci masz... Zaczne chyba kraść, albo pójde się podpalić na jakąś stacje bęzynową

8 komentarzy

azm

Azm to prawda ja też regularnie płace i dostałam nie dopłatę .ta instytucja funkcjonuje chyba po to żeby niej pracowali znajomi .Bo nic nie robią.

5 1
ID:42551

PESO

Do AZM
Jak jesteś pewny swego to walcz, nie poddawaj się biurokracji. Oni właśnie na to liczą, że ustąpisz.
Ja jakiś czas temu musiałem kopać się ze spóldzielnią MMSM bo też chcieli mi przypisać cudze opłaty. Nie ustąpiłem i w końcu rozliczyli opłaty porządnie.
Powodzenia, trzymaj się!

4 0
ID:42552

ela

A.Z.M-NALICZAJĄ ODSETKI ZA ZAPŁACENIE CZYNSZU DO TYŁU TO SIE W GŁOWIE NIE MIESCI ŻEBY PŁACAC CZYNSZ ZA MIESIAC MAJ 5 CZERWCA DOPŁATA WYNISŁA DOKŁADNIE 31ZŁ 97GR ,TO JEST ROZPORZADZENIE PANA PREZYDENTA....TYLKO POGRATULOWAĆ,A JAKIE KARY BĘDA PŁACIC CI CO WOGÓLE NIE PŁACĄ BO NIE MAJA PRACY I NIE ZAPŁACĄ BO JEJ MIEĆ NIE BĘDĄ W NASZYM WŁOCŁAWKU KTÓRY NAWET W OKRESIE LETNIM NIE POTRAFI ZAROBIĆ NA FESTYNACH,MAMY TAKIE PIĘKNE BULWARY TAM POWINNO ŻYCIE TĘTNIĆ W KAŻY WEEKEND DZIEŃ I NOC,A TAK TRZEBA KARAĆ LUDZI ODSETKAMI,ABY KASA SZŁA DO PULI..POZDRAWIAM.

4 1
ID:42556

pomidor

L..... nie godził się na przekręty i trzeba było go spuscic z AZM-u i nie tylko jego.

7 1
ID:42558

pola

AZM to dziwny twór który powstał chyba po to aby gnębić i kantować mieszkańców. Naliczają jakieś niedopłaty za 2010 rok podczas gdy lokatorzy dostali rozliczenie za ten rok i wtedy się wszystko zgadzało. Lokatorzy powinni się zintegrować nagłośnić sprawę w mediach ogólnopolskich i podać sprawę do sądu.Dość już rządów pana B....Dziwne że zawód prezesa może sprawować osoba która zna się na wszystkim np. OSIR petrochemia a teraz AZM. Człowiek który zna się na wszystkim -nie zna się na niczym i prowadzi wszystko do upadku.

7 1
ID:42559

dzonny_killer

może zapamiętajcie dzięki komu macie AZM... :p

3 1
ID:42565

Raport

Proszę państwa sprawa godna uwagi słyszałem już wiele razy o podobnych przypadkach.Ludzie skarżą się że np umówili ratalną spłatę zaległości i powinni mieć wtedy zamrożone odsetki,jednak spółdzielnia co jakiś czas konsoliduje odsetki z zaległością czego rozbić nie może.Każdy kto ma jakieś zaległości,może po spłaceniu podstawy pisać o anulowanie odsetek.Spółdzielnia musi przedstawić dokładnie sposób naliczania odsetek ,należności głównej ,spłat itp.

Nie dajmy się oszukiwać.Przypomnę że niektórzy włocławscy prezesi spółdzielni mieli już na swoich kontach przegrane sprawy sądowe.

2 3
ID:42575

swojak

Najlepiej idźcie na skargę do SOLIDARNOŚCI.

2 3
ID:42587

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA