Na zazamczu w Pubie Piaskowiec wszystkie mecze Euro na...

Na zazamczu w Pubie Piaskowiec wszystkie mecze Euro na telebimie.Ul.Budowlanych 4a.Bawmy się razem!!!!!!POOOOOOLSKAAAAAA!!!!!

17 komentarzy

krytyk

Ta kryptoreklama mnie nie skusi. Kiedyś kupiłem tam piwo tuż przed 23. Minutę później barman mówi mi, żebym już kończył....Na górze w spożywczym obsługa też do bani

7 2
ID:42594

PESO

A ja z sąsiadem robimy sobie własną strefę kibica :-D

6 0
ID:42597

PESO

Podobała mi się gra naszego bramkarza Tytonia, co do reszty to ......... :-(
Rosjanie mocna drużyna , nia mam złudzeń co do meczu z nimi.

3 2
ID:42601

~~~~

Ruski nie tylko silni na boisku

...i gdzie ta nasza w pełni przygotowana policja?

2 0
ID:42603

LALA20

@ PESO

Mamy przecież jeszcze asa pikowego, jest nim strzelec -- Kazimierz Nycz .

2 1
ID:42605

dzonny_killer

Tytoń poza szczęściem podczas obrony karnego niczym się nie wykazał... Lewandowski strzelił bramkę, ale ze swoim statusem "gwiazdy" wymaga się od niego więcej... jedynie Piszczek dorósł do tego, aby nazywać go piłkarzem... reszta to kopacze, bo nawet biegaczami nie można ich nazwać - zdechli w drugiej połowie :(

no i "genialny" smuda, który nie wprowadził ani jednego nowego, świeżego zawodnika, który mógłby poszarpać choćby... :(

teraz mecz o wszystko z czerwoną zarazą... (piękna bramka na 4:1)... ciekawe komu będzie kibicował pałucki i jego świta??? :p

8 2
ID:42608

zbuntowany_kaloryfer

@Dzonny, czemu tak jedziesz na Rosjan? Tylu ich znam... Mili i serdeczni ludzie. Żeby Polak taki był tak serdeczny dla rodaka tak jak Rosjanin. A mnie Ruscy przygarnęli jak byłem w potrzebie i nic nie chcieli w zamian. Oczywiście i tak dostali nawet więcej niż zaoferowali. Potrafię się odwdzięczyć i nie żebrzę od nikogo. Ale pomoc i serdeczność okazali. Przyjdzie chwila, czas, minuta, że ja odpłacę im tym samym...

2 3
ID:42609

george best

Obstawiłem kupon w Dublinie że Polska i Irlandia nie wygrają żadnego meczu na Euro.Lato mi to czy oni awansuja czy nie

2 2
ID:42611

PESO

@dzonny_killer:

Szczerze wątpię aby mecz z Rosjanami był meczem o wszystko. Po tym w jakim stylu ograli Czechów nie mam złudzeń co do wyniku.
Mecz o wszystko będzie raczej z Czechami.

4 0
ID:42616

dzonny_killer

@~PESO: faktycznie jest cień szansy... wszystko będzie zależało od tego czy Czesi poradzą sobie z Grekami i jak bardzo ruscy nas zabiegają... :p

@zbuntowany_kaloryfer: nie przeczę, że i wśród Rosjan są normalni ludzie... jednak takie zachowanie kibiców, jak na filmie powyżej, z pewnością nie pomoże zmianie wizerunku dzikusów ze wschodu... :p

i kto płaszcze się przed "wszechwładną" rosją i pozwala na jakieś idiotyczne przemarsze, demonstracje etc. obcego narodu po polskiej ziemi... i to narodu, od którego tak wiele wycierpieliśmy... żenada!!!

2 1
ID:42631

PESO

W sumie i tak jesteśmy w lepszej sytuacji niż Holandia, Portugalia i Czesi
:-D

0 1
ID:42635

Batik

dzony czy jak ci tam. Stary a tobie miło by się czytało wpisy typu : gramy z pętakami z polszu czy czegoś tam co powstało pomiędzy Wielką rosiją i niemcami? Stary ty masz kompleksy jak kaczyński i jemu podobni. Nic tolerancji i kompletny brak szacunku dla tego narodu. Zwykła polska opluwaczka, a takich na nieszczęście tu pełno. I to jest nasza narodowa ujma. Przez takich jak ty nigdy nie osiągniemy europejskiego poziomu. i nie wal mi tu tekstami że czerwony jestem itp. bo nie rusza mnie to. Więcej od ciebie widziałem jaka jest tolerancja europejczyków.

2 2
ID:42645

dzonny_killer

@~Batik: no i...? :p

1 1
ID:42650

LALA20

Wspaniała gra Ukraińców. Lew Jaszyn byłby dumny.
Ukraina i Szwecja, bez kompleksów na mecze z Anglią i Francja.
Anglia i Francja nic nie pokazały.
Obawiam się o jutrzejszy mecz ze Związkiem Radzieckim.

3 0
ID:42659

PESO

Bardzo się cieszę, że się myliłem co do naszych szans w meczu z Rosją.
Bardzo ładnie chłopaki grali, super kryli Arszawina i wytrzymali do końca.:-D
No i chyba gra Tytonia to nie tylko szczęście.
Teraz musimy wygrać z Czechami co jest absolutnie w naszym zasięgu.

1 0
ID:42693

Batik

@~dzony
I nic i tak nie zrozumiesz.

0 1
ID:42787

dzonny_killer

@~Batik: dzięki za wyczerpującą i merytoryczną odpowiedź... zaiste na poziomie :p

1 0
ID:42791

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA