Na stronie pana Kukuckiego...

Na stronie pana Kukuckiego http://www.kukucki.com.pl/index.php?art=35&n=kukucki_debczynski_mowi_nieprawde_o_elektrowni
z dnia 30.09.2010 roku cytuje:
"Krzysztof Kukucki zarzuca Januszowi Dębczyńskiemu, że ten na jednej z konferencji oświadczył, że międzynarodowy koncern GDF Suez wycofuje się z realizacji budowy elektrowni gazowo-parowej. - W imieniu mieszkańców Włocławka, a właściwie na szacunek dla mieszkańców Włocławka, żądam od pana Janusza Dębczyńskiego pokazania dokumentów na podstawie, których poinformował, że francuski Suez wycofuje się z inwestowania we Włocławku. Na jakiej podstawie pan Dębczyński oszukuje mieszkańców Włocławka, tego nie wiem. Wiem, że Urząd Miasta jest na bieżąco informowany o zaawansowaniu prac i nie posiada informacji, o których powiedział pan Dębczyński. Wręcz przeciwnie, wszystko idzie w dobrym kierunku. - powiedział Krzysztof Kukucki."
A ja w imieniu własnym się pytam pana Kukuckiego kidy ruszy wkońcu ta budowa.? Mijają 2 lata i cisza. I jakoś nie widzę, by szło to w dobrym kierunku jak to pan Kukucki stwierdził.

5 komentarzy

?????

A ...QQ tym co na QQ głosowali .

5 1
ID:42670

LALA20

Troszeczkę z " Krzyżaków " Sienkiewicza.
Na Zielonym Rynku stanął szafot. Prowadzą nań QQ. Wreszcie stanął na nim.
Rozgląda się trwożnie wokoło.
Czy znajdzie się jakaś białogłowa i zarzuci mu białą chustę na głowę i krzyknie,
"mój ci on, mój"?.

3 3
ID:42674

dzonny_killer

ależ on nigdy nie KŁAMIE!!! czasem może minąć się z prawdą, ale zapewne zupełnie nieświadomie... :p

niestety nie może tylko patrzeć pod nogi, bo się o nos potknie :p

4 0
ID:42684

dzonny_killer

swoją drogą ciekawa ta strona... czy bezradny kukucki pokaże, że ma "cojones" i podyskutuje z nami na tym forum??? miałbym do niego kilka pytań... :p

1. chwali się "pan" swoją rodziną aż od pradziadka, jednak po drodze gdzieś gubi ojca... czyżby się "pan" wstydził do niego przyznać?

2. jakież to ogromne "wyrzeczenia" poniosła małżonka zakładając prywatne, dotowane z pieniędzy podatników, przedszkole?

3. chciałbym poznać "pana" "odpowiednie umiejętności potrzebne do skutecznej komunikacji z innymi ludźmi oraz z podmiotami publicznymi" w sytuacji, kiedy nie ma "pan" za sobą większości np. w radzie miasta... czy wówczas pojęcia kultury i pokory stałyby się "panu" znajome?

4. ciekawe "autorytety" "pan" podaje;
- Krzysztof Teodor Toeplitz - oskarżony o współpracę ze służbami specjalnymi prl jako TW Senator; zdecydowanie stał po stronie jaruzelskiego i popierał stan wojenny
- Jerzy Wiatr - zakochany w stalinie, o którym po jego śmierci powiedział Dziś, gdy zabrakło wśród nas największego Człowieka naszej epoki..., albo jeszcze lepsze: "Dzięki Stalinowi żyjemy w pięknej epoce"; szacunek dla jego gloryfikacji stalinizmu najlepiej oddaje jajo, którym został bezpośrednio obdarzony :p nie ma co... to ci autorytet!!!
- Sławomir Rogowski wg IPN to kolejny Tajny Współpracownik służb specjalnych prl (SB), a jego pseudonim to Libero
- Danuta Waniek to ciekawy egzemplarz, przykład niezdecydowania, a może celowej manipulacji? grunt, że jej "przyjaciele" z sld zarzucali jej oddanie telewizji publicznej "złej" prawicy, natomiast "zła" prawica oskarżała ją o upolitycznienie mediów... nie ma co, obrotna (jak chorągiewka) babka...
- Robert Kwiatkowski były (na szczęście) prezes TVP zamieszany w aferę Rywina
- Piotr Tymochowicz - cytat z filmu o nim samym "Jak to się robi": "I powiedzmy sobie szczerze. Bez emocji sobie powiedzmy. Ch**owe jest to społeczeństwo. Przepraszam za szczerość. Po prostu. Polacy mają w dupie wszystko. Ludzie w całej masie są dość debilowaci no, należy powiedzieć sobie prawdę. I należy, jeżeli chcemy oddziaływać na masy, musimy dokładnie znać psychikę debila. Pamiętajmy, że żadna ideologia tego społeczeństwa nie ruszy. Mam nadzieję, że teraz jakby widzicie, że żeby być skutecznym, nie można nie być cynicznym. Nie można. Bo będąc otwartym, szczerym, będąc sobą nic nie zdziałacie, nic po prostu."

gratuluję takich autorytetów :p

To co? podyskutujemy? czy jednak brak "panu" ODWAGI?

5 0
ID:42687

dzonny_killer

no "panie" kukucki... dni mijają, a tu odpowiedzi wciąż brak... stchórzył "pan", czy po prostu argumentów i "języka w gębie" zabrakło??? ciężko lać wodę tak, jak w TV?

w sumie mogę być lepiej przygotowany od "pańskich" oponentów... w sumie to się utrwali gdzieś dla potomnych... po co ma "pan" ryzykować utratę dobrego imienia ... :p

4 0
ID:42737

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA